Uzzīmējiet šo skaitli savā plaukstā, un nauda pieķersies pie jums, spēcīgākā burvestība finansiālai veiksmei

Iemācījies pārvaldīt šos skaitļus, cilvēks iemācās pārvaldīt savas dzimšanas elementus. Un tad šis elements aptur haotisko kustību un sāk mērķtiecīgi strādāt, lai uzlabotu cilvēka pašsajūtu.

Kā vadīt rituālu

Lai pamodinātu savu stihiju, neatkarīgi no mēness fāzes, pirms gulētiešanas veiciet šādu rituālu. Pirms tam labāk atpūsties, meditēt vai vienkārši pasēdēt klusumā. Tad visas tavas domas nomierināsies, enerģijas atgriezīsies normālās sliedēs.

Paņemiet pildspalvu un uz kreisās rokas uz spilventiņa zem īkšķa ierakstiet dzimšanas gada pēdējo ciparu. 0 līdz 9, pēc tam apvelciet apli. Tieši šis jūsu dzimšanas gada pēdējais cipars saskaņā ar numeroloģiju ir saistīts ar elementu, kas kontrolē jūsu dzīvi.

Pēc tam, kad figūra ir uzrakstīta un apvilkta, jums jāsaka šādi vārdi: Es aicinu savu elementu uz izdevīgiem darbiem. Un ej gulēt. No rīta šis skaitlis ir jānomazgā. Un pa dienu, ja ienāk prātā domas par kādiem plāniem, finanšu idejām, projektiem, tas viss ir jāpieraksta kladē.

Lasi arī: Kas notiek ar sievietēm 46 gadu vecumā un kāpēc jums par to jāzina jau tagad

Lasi arī: Kāds būs rudens sākums visiem zvaigžņu zīmju pārstāvjiem, stāsta Tamāra Globa

Pat ja šķiet, ka ideja ir pavisam traka. Katrs no tiem ir jāpieraksta. Vēlāk no šīs idejas var izveidoties jauns unikāls projekts. Turklāt pēc šāda rituāla nauda tavā dzīvē parādīsies visnegaidītākajos veidos.

Dzīvē, lai gūtu panākumus, obligāti jāizmanto visas pieejamās metodes. Galu galā katram cilvēkam, kurš vēlas finansiālu labklājību, ir smagi jāstrādā un jāplāno sava dzīve. Un piezīmju grāmatiņā pierakstītās idejas jau kļūst par īstenošanas mērķi. Un kas zina, kādos augstumos var novest šī vai cita ideja? Pat tad, kad šķiet, ka tas ir pilnīgi nereāli un neiespējami. Galu galā viss dzīvē ir iespējams, ja jūs to patiešām vēlaties.

Leave a Comment