Uzzini, ko tava lūpu krāsa atklāj par tavu personību!

Plakana augša

1

Tās, kuras lieto šādas formas lūpu krāsu, ir asprātīgas un atjautīgas, un viņas vienmēr padara darbus laikā vai pat pirms termiņa. Viņām nepatīk strīdēties, jo tas viņām nav raksturīgi.

Plakana, ieliekta augša

2

Šīm sievietēm ir augstas morālās vērtības, un viņas nekad nedara un nerunā neko lieku. Viņām patīk grūti uzdevumi, ar kuriem viņas savlaicīgi tiek galā. Turklāt viņas pievērš daudz uzmanības savam ģērbšanās stilam.

Noapaļota,  gluda forma

3

Ja lieto šādu lūpu krāsu, tad esi viens no tiem cilvēkiem, kas uzņemas miera nesējas lomu, kā arī tev patīk visu darīt mierīgi. Ģimene ir svarīgākā tavas dzīves vērtība.

Noapaļota forma ar smailu galu

4

Šādas lūpu krāsas cienītājas parasti ir ietiepīgas. Viņām patīk pārspīlēt visu, par ko viņi runā. Viņiem vienmēr vajadzīga sabiedrība, un viņi cenšas piesaistīt sev uzmanību.

Asas, kantainas malas

5

Šīs sievietes izskatās gudras un seksīgas, un viņām padodas flirtēšana. Viņas izceļas starp citām sievietēm visā, ko dara.

Asa, ieliekta augšpuse

6

Šīs sievietes ir ļoti radošas, enerģiskas un aizrautīgas. Viņām bieži parādās kāda jauna simpātija, turklāt viņām patīk būt mīlētām un sniegt mīlestību arī citiem.

 

Asa, slīpas formas augša

7

Šīs sievietes ir mērķtiecīgas, un viņām patīk uzņemties līdera lomu. Viņām piemīt lieliska humora izjūta un spēja sasmīdināt citus. Parasti viņas nonāk uzmanības centrā.

Avots: wittyfeed.com

Leave a Comment