Uzzini, kuras Zodiaka zīmes pārstāvis tu biji iepriekšējā dzīvē!

AUNS

Jūs bijāt Zivis! Jūs bijāt garīgi ļoti attīstīti cilvēki, kuri varēja lielīties ar savām intelektuālajām spējām. Tas uz jums viennozīmīgi ir atstājis iespaidu, jo arī tagad, kad esat Auni, jums bieži vien ir grūti tikt galā ar savu egocentrismu.

VĒRSIS

Jūs bijāt Auni! Jūs pilnīgi noteikti varēja dēvēt par cīnītājiem, kuri bieži vien mēdza izrādīt savas dusmas. Jums bija ļoti sarežģīts raksturs, taču tagad jūs protat priecāties par dzīves sīkumiem, nebaidoties no sava sliktā garastāvokļa.

DVĪŅI

Jūs bijāt Vērši! Jūs rūpējāties par dabu un vēlējāties pēc iespējas vairāk laika pavadīt kopā ar dzīvām būtnēm. Jums vairāk patika sapņot, nevis ticēt racionālismam. Tagad jūs esat ieguvuši kritisko domāšanu, kas jums ļoti palīdz.

VĒZIS

Jūs bijāt Dvīņi! Iepriekšējā dzīvē jūs bijāt ļoti bezrūpīgi cilvēki, kuri ļoti maz domāja par savu drošību. Jūs nekad nedomājāt par sekām. Tagad jūs koncentrējaties uz konkrētiem mērķiem un skaidri zināt, pie kā pieturēties.

LAUVA

Jūs bijāt Vēži! Agrāk bailes bija visu jūsu lēmumu virzītājspēks. Jūs burtiski baidījāties pat no savas ēnas. Tagad jūsu drosmei nav robežu. Reizēm jūs pat nedomājat par to, kādas varētu būt konkrētās rīcības sekas, jo jūs ļoti ticat savam spēkam un varai.

Lasi vēl: Es atbrīvojos no aknes nedēļas laikā!

JAUNAVA

Jūs bijāt Lauvas! Jūs bijāt ļoti egoistiski cilvēki, kuriem nerūpēja apkārtējie. Tas bija jūsu grēks, tāpēc šajā dzīvē jūs kļuvāt par pilnīgi pretēju zīmi, kuras pārstāvji pilnīgi noteikti rūpējas arī par citiem.

SVARI

Jūs bijāt Jaunavas! Agrāk jūs pilnīgi visu darījāt citu dēļ, upurējot savas vēlmes. Šajā dzīvē jums tika dota iespēja iemācīties ņemt vērā arī savas vajadzības un tikai pēc tam izlemt, ko jūs uzskatāt par prioritāti.

SKORPIONS

Jūs bijāt Svari! Iepriekšējā dzīvē jūs ļoti daudz laika tērējāt pārdomām, tāpēc arī bieži vien no dzīves neieguvāt to, ko ļoti vēlējāties. Tagad jūs tverat pilnīgi visas iespējas, lai iegūtu kāroto.

STRĒLNIEKS

Jūs bijāt Skorpioni! Iepriekšējā dzīvē jūs patikāt ne gluži visiem, taču šajā dzīvē jūs esat atraduši iespēju pieņemt pareizos lēmumus, nesāpinot apkārtējos.

MEŽĀZIS

Jūs bijāt Strēlnieki! Agrāk jūs bijāt raduši plūst pa straumi, turklāt tas bija jautri, taču tagad jūs esat iemācījušies pieņemt racionālus lēmumus un no visa notiekošā smelties dzīves gudrības.

ŪDENSVĪRS

Jūs bijāt Mežāži! Jūs bijāt pārmērīgi centīgi, tāpēc bieži vien jutāt ļoti lielu nogurumu. Šajā dzīvē jums ir ticis dāvāts visnotaļ jautrs raksturs, lai palīdzētu jums atpūsties!

ZIVIS

Jūs bijāt Ūdensvīri! Jūs bijāt ļoti laimīgi cilvēki, kuriem nekad nerūpēja noteikumi. Tagad jūs esat kļuvuši sapņaini un spējat izdomāt paši savu pasauli!

Leave a Comment