Vēdera vakuums: kā tas darbojas un palīdz atbrīvoties no taukiem

Citi uzskata, ka galvenais vēdera zonas vakuuma popularitātes iemesls ir tas, ka šis vingrinājums tiešām darbojas! Vēdera zonas vakuums noteikti var stiprināt tava vēdera muskulatūru, jo tas koncentrējās uz vēdera šķērssvītrotajiem muskuļiem, tie ir muskuļi, kuri atrodas dziļi aiz vēdera sieniņām un tie ir ārkārtīgi grūti aizsniedzami ar parastu ķermeņa vidusdaļas vingrinājumu palīdzību.

Lai gan tiek uzskatīts, ka vēdera zonas vakuums ir labvēlīgi ietekmējošs, tomēr tā nav atslēga plakana vēdera iegūšanai. Ja tu šo vingrinājumu izpildi, lai atbrīvotos no sava „vēderiņa”, tev tas jākombinē ar veselīgu diētu un citiem fizisku aktivitāšu veidiem.

 

Kā tad ar šī vingrinājuma ietekmi uz stāju?

Apgalvojums, ka vēdera zonas vakuums aktivizē to muskuļu darbību, kas atbild par stājas veidošanu, ir pilnīgi pareizs. Tiek uzsverts, ka šie muskuļi, kas atrodas ārkārtīgi dziļi, galvenokārt sastāv no lēnas kontrakcijas šķiedrām, kuras var tikt nodarbinātas ilgu laika periodu. Tas šos muskuļus padara par noteicošajiem spēlētājiem cilvēka stājā un stabilitātē.

Viena konkrēta vingrinājuma izpildīšana nebūt nav vajadzīga stājas uzlabošanai. Lielākoties tavs ķermenis automātiski sasprindzina vēdera muskuļus, lai aizsargātu muguru. Papildus, ja esi gatavs izpildīt tādus vingrinājums kā plankošana – kas aktivizē daudz vairāk muskuļu- regulāri izpildīt vēdera zonas vakuumu ir laika izšķērdēšana.

 

Ko ir vērts darīt?

Lai arī tas nepalīdzēs zaudēt lielu daudzumu tauku un nenodrošinās tev tūlītēju balerīnas stāju, tomēr vēdera zonas vakuums var palīdzēt tev iemācīties pareizi elpot treniņa laikā.  Lielākā daļa cilvēku elpo sekli, tādējādi neizmantojot pilnu elpošanas potenciālu.

Lasi arī: Plakans vēders īsā laika periodā! Pirms nepamēģināju šo diētu, nevarēju notievēt…

Un, piestrādājot pie gaisa kapacitātes, treniņa laikā var būtiski palīdzēt sasniegt labākus rezultātus – tas nozīmē, ka iegūsi seksīgu augumu.

 

Lasi arī: Lolitas Neimanes ātrā dieta tām, kurām nekad nav laika. Ļoti iedarbīga! 

 

Avots: www.womenshealthmag.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ilona</cite>

    Vēdera zonas vakuums var būt tikai Latvijas valsts piederīgajiem, jo līdzekļu trūkuma dēļ mēs dzīvojam pusbadā.

Leave a Comment