Vēlaties stiprināt savu saikni? Lūk, kādos ceļojumus dzīves laikā ir jādodas katram pārim!

 

Pludmales atvaļinājums

Pāriem, kuriem patīk aktīva atpūta, ir laiks atpūsties “pa mierīgo”. Izvēlieties kādu mierīgu pludmali, pie kuras noīrēt burvīgu viesnīcas numuriņu. Izbaudiet ēdienus, ko nekad nebūtu iedomājušies nogaršot, uzrīkojiet romantisku pasēdēšanu, dariet jebko, kas jums abiem liek justies laimīgiem.

Mantojuma svētceļojums

Nostipriniet ģimeniskās saites, aizbraucot atvaļinājumā uz sava partnera dzimto pilsētu vai pat valsti. Izstaigājiet bērnības takas, ļaujiet partnerim stāstīt visas savas labākās un sliktākās atmiņas, kas saistās ar šo vietu. Šādi piedzīvojumi jūs satuvinās tikai arvien vairāk!

Lasi vēl: 10 ceļojumi, kuros vismaz vienreiz dzīvē jādodas ikvienai sievietei

Tālu prom

Izaiciniet sevi un aizbrauciet kaut kur tālu, uz kādu valsti, kuras valodu vispār nesaprotat. Jums būs jāstrādā komandā, lai viss izdotos – jādomā par navigāciju, apskates objektiem, par to, kā pasūtīt ēdienu – tā jūs iemācīsieties iemīlēt otra cilvēka kompāniju, saprotot, ka viņš ir vienīgais, ar kuru varat normāli komunicēt.

Attēlu rezultāti vaicājumam “couple on mountains”

Prom no mūsdienām

Izvēlieties kādu pavisam neparastu lokāciju – mājiņu kalnos vai jebko citu, kas aizvedīs jūs prom no ikdienas. Galvenais noteikums – visas tehnoloģijas un ierīces atstājiet mājās! Tas ļaus jums patiešām fokusēties tikai vienam uz otru un atstās stresu un uztraukumus par karjeru mājās.

Kempings

Krāmējiet somas un celiet tās plecos! Dodieties pārgājienā ar nakšņošanu teltīs. Ja ar partneri kopā sastrādāsieties, lai uzceltu telti un iekurtu ugunskuru, tad jūsu mīlestība varēs paciest jebko.

Attēlu rezultāti vaicājumam “couple in tent”

Spēļu diena

Nopietno ikdienu vajag aizbiedēt ar pavisam nenopietnām aktivitātēm. Dodieties uz Disnejlendu vai kādu citu atrakciju parku, kas ļaus atkal atsaukt atmiņā bērnību. Izvēlieties kādu brīnumainu parku, ko abi vēlaties apmeklēt, un dodieties uz to – braukājiet pa amerikāņu kalniņiem, piedalieties loterijās, ejiet šausmu istabās un dariet visu, ko vien jūsu sirds kāro.

Aktīvais piedzīvojums

Dodieties uz kādu vietu, kur vēlaties iemācīties kādu jaunu sportisku aktivitāti, kā, piemēram, sērfošanu, laivošanu, niršanu, slēpošanu vai jebko citu, ko jau sen esat vēlējušies iemācīties.

Attēlu rezultāti vaicājumam “couple surfing”

Avots: womansday.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">Galma dāma</cite>

    Esam jau bijuši ar draugu “tālu prom” – tiesa gan vietā, kur valodu saprotam, bet tāpat nelieli izaicinājumi bija + tur bija arī “spēļu diena” iepīta; tagad meklēju “pludmales atvaļinājumu”. Pašlaik esmu apstājusies pie Bulgārijas, iedvesmojoties no šī raksta: https://www.novatours.lv/jaunumi/10-interesanti-un-noderigi-fakti-par-bulgariju?id=2913 . Tie apraksti par kūrorta vietām – jau varu iedomāties sevi ar kokteilīti rokās, vīrietis pie sāniem, zvilnējam skaistās smiltiņās.. Un pēc šī raksta rādās, ka drīz būs jāskatās arī kempinga atvaļinājums! Paldies par idejām!

  • <cite class="fn">Ceļotāja</cite>

    Paldies par idejām! Es priekšroku dodu spontāniem ceļojumiem ar mīļoto cilvēku uz visdažādākajiem galamērķiem! Pēdējo reizi bijām ceļojumā uz Tenerifi – atradām pēdējā brīža biļetes portālā http://tripthis.eu/letas-aviobiletes , biļetes sanāca ap 100 eur turp-atpakaļ un pazudām uz nedēļu no visas pasaules! 🙂 Nākošreiz noteikti būs jāmēģina tik tālu neceļot, bet noorganizēt, piemēram, spēļu dienu diviem vien.

Leave a Comment