Vēlaties stiprināt savu saikni? Lūk, kādos ceļojumus dzīves laikā ir jādodas katram pārim!

Ir pienācis laiks paņemt atvaļinājumu un sevi kārtīgi palutinātu, aizmirstot nomācošo ikdienas stresu. 

Kas gan var būt labāks emocionālās saiknes nostiprinātājs kā kārtīgs atpūtas brauciens, jaunu vietu iepazīšana, sevis palutināšana, bērnu atstāšana pie vecākiem un domāšana tikai par sevi un savām romantiskajām attiecībām?

Šīs unikālās ceļojumu idejas dos jums iespēju veidot kopīgas atmiņas, kā arī satuvinās jūs kā pāri.

Lasi vēl: 10 ceļojumi, kuros vismaz vienreiz dzīvē jādodas ikvienai sievietei

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kādos ceļojumos ir jādodas ikvienam pārim!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Galma dāma</cite>

    Esam jau bijuši ar draugu “tālu prom” – tiesa gan vietā, kur valodu saprotam, bet tāpat nelieli izaicinājumi bija + tur bija arī “spēļu diena” iepīta; tagad meklēju “pludmales atvaļinājumu”. Pašlaik esmu apstājusies pie Bulgārijas, iedvesmojoties no šī raksta: https://www.novatours.lv/jaunumi/10-interesanti-un-noderigi-fakti-par-bulgariju?id=2913 . Tie apraksti par kūrorta vietām – jau varu iedomāties sevi ar kokteilīti rokās, vīrietis pie sāniem, zvilnējam skaistās smiltiņās.. Un pēc šī raksta rādās, ka drīz būs jāskatās arī kempinga atvaļinājums! Paldies par idejām!

  • <cite class="fn">Ceļotāja</cite>

    Paldies par idejām! Es priekšroku dodu spontāniem ceļojumiem ar mīļoto cilvēku uz visdažādākajiem galamērķiem! Pēdējo reizi bijām ceļojumā uz Tenerifi – atradām pēdējā brīža biļetes portālā http://tripthis.eu/letas-aviobiletes , biļetes sanāca ap 100 eur turp-atpakaļ un pazudām uz nedēļu no visas pasaules! 🙂 Nākošreiz noteikti būs jāmēģina tik tālu neceļot, bet noorganizēt, piemēram, spēļu dienu diviem vien.

Leave a Comment