VIDEO: Tādu Krišjāni Kariņu vēl nebūsiet redzējuši; tas tik ir kaut kas!

Eirovīzijas gaidās, piedāvājam noskatīties, kā dzied un spēlē mūsu bijušie un esošie politiķi. Šajā video premjers Krišjānis Kariņš dzied dziesmu, ar ko Latvija 2014. gadā piedalījās Eirovīzijā.

2014. gadā Latvija dziesmu šovā “Eirovīzija” , kas notika Kopenhāgenā, startēja ar grupas “Ārzemnieki” dziesmu “Cake To Bake”. Pirms doties uz Eirovīziju, 2014. gada aprīlī Jorans no grupas “Aarzemnieki” viesojās Eiropas Parlamentā, lai Beļģijas un Vācijas presē popularizētu Latvijas Eirovīzijas dziesmu “Cake to Bake”. Tobrīd K. Kariņš bija Eiropas parlamenta deputāts, un tā tapa šis video Vācijas TV WDR raidījumam.

Portāls NRA jau rakstīja, ka mūzika vienmēr ir bijusi Krišjāņa Kariņa vaļasprieks, un muzicēšanu viņš uzskatot par vienu no draudzības izpausmes veidiem, raksta tautaruna.nra.lv

Lasi vēl: Prezidents Levits strikti izteicies par Co**d-19 sertifikāta derīguma termiņu! Ko tas mums nozīmē?

Krišjānis Kariņš nav skolojies mūzikā, taču 15 gadu vecumā pašmācības ceļā apguvis basģitāras spēli, pēcāk sēdies pie klavierēm un bungām, redzēts spēlējam arī kokli un citus instrumentus, jo muzikalitāte, acīmredzot, ir viņam dabas dots talants. Intervijā TV3 Krišjānis Kariņš savulaik teicis: “Ja es būtu dzimis pirms 100 gadiem, es laikam būtu lauku muzikants!”, muzikas blogam skan.lv. atklājis K. Kariņš.

Video redzams nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment