Prezidents Levits strikti izteicies par Co**d-19 sertifikāta derīguma termiņu! Ko tas mums nozīmē?

Co**d-19 sertifikāta derīguma termiņš būtu jāpagarina no 15.februāra līdz 1.martam, pēc tikšanās ar Ministru prezidentu sacīja Valsts prezidents Egils Levits.

Runājot par saslimstību valsī, valsts pirmā persona pieļāva, ka saslimstības pīķi varētu sasniegt šonedēļ un nākamnedēļ. Savukārt no 1.marta, prezidenta ieskatā, jābūt nopietniem atvieglojumiem visos ierobežojumos. Levits norādīja, ka valdība par detaļām vēl vienosies, bet, prezidenta ieskatām, tiem katrā ziņā ir jābūt nopietniem atvieglojumiem.

Tāpat Valsts prezidents pavēstīja, ka no 1.marta jācenšas sinhronizēt ierobežojumus vai ierobežojumu atcelšanu ar Igauniju un Lietuvu. Pēc Levita paustā, Vese***as ministrijām būs jārunā savā starpā, lai panāktu sinhrono regulējumu, raksta apollo.lv

Lasi vēl: Vai tiešām Kariņš paziņo, ka ir jāatceļ VISI ierobežojumi? Skaties!

Prezidenta ieskatā svarīgi ir arī tas, ka 15.februārī beigsies Co**d-19 sertifikāta derīguma termiņš apmēram 40 000 iedzīvotāju.

“Ja mēs zinām, ka 1.martā būs ļoti nopietni atvieglojumi, tad cilvēkiem, kuriem nebūs sertifikāta un kuriem būs nepieciešams ievērot ierobežojumus, [piemērot šīs prasības] nebūtu samērīgi un pareizi. Domāju, ka sertifikāta derīguma termiņš jāpagarina līdz 1.martam, lai atvieglojumi būtu visiem. Manuprāt, sertifikāta derīguma termiņš ir jāpagarina,” sacīja Levits

Lūk, ko par šo visu domā Kariņš – lasi tālāk

COMMENTS

Leave a Comment