Vienkārši soļi, kā justies labāk – pat tad, kad esi aizņemts!

Atrodi laiku meditācijai!

Nav nepieciešams meditēt stundām ilgi, lai gūtu kādu labumu – pilnībā pietiek ar 10 minūtēm katru dienu, lai sajustu atšķirību. Panākumu atslēga slēpjas klusu mirkļu atrašanā. Vienalga, vai to dari no rīta vai pirms gulētiešanas, tu drīzumā sajutīsies daudz mierīgāka.

Sajūti atšķirību!

Ēteriskās eļļas ne tikai smaržo brīnišķīgi, bet tās ir saistītas ar stresa samazināšanu un tās pat ir spējīgas nonāvēt gripas baktērijas. Neatkarīgi no tā, vai tev labāk patīk lavanda vai piparmētras, 15 minūtes būs pietiekoši ilgs laiks, lai uzlabotu tavu garastāvokli visai dienai.

Pagriez skaļāk!

Neskaitāmi pētījumi ir pierādījuši, ka mūzikas klausīšanās var samazināt stresu. Kas ir pats interesantākais – nav svarīgi, kāda veida mūziku tu klausies, svarīgākais ir pats process. Sākot ar klasisko mūziku, līdz pat smagajam metālam, jebkura veida mūzika palīdzēs mazināt spriedzi. Izvēlies dziesmu, apsēdies un izbaudi mirkli!

Pastaigājies!

Pietiekoši daudz pētījumu ir pierādījuši, ka sēdēšana visas dienas garumā ir slikta tavai produktivitātei un vispārējam Vese***as stāvoklim. Izrādās, ka pusdienlaika pastaiga var būt lietderīgāka, nekā sākotnēji šķiet. Kāds no pētījumiem atklāja, ka īsa pastaiga uzlabo radošo domāšanu. Tagad tev ir vēl viens lielisks iemesls, lai darbagalda atvilktnē turētu laiviņas.

Neaizmirsti par vitamīniem!

Stresa izraisīta ēšana ir kaitīga, jo tajos brīžos mēs vēlamies cukurotus, taukvielām bagātus ēdienus. Tā vietā, turi atvilktnē veselīgāku pārtiku. Atceries par vitamīnu lietošanu. Zarbee’s vitamīnu dzērienu kokteiļu sastāvdaļas ir lasītas ar rokām (domā par zaļo tēju ar medu) un iepakotas ar vitamīniem un minerālvielām. Sevis palutināšana vēl nekad nav bijusi tik ļoti garšīgi vienkārša.

Avots: www.womenshealthmag.com

Leave a Comment