Vīrietis vilkatis- kāda ir dzīve, kad visa Tava seja ir klāta ar apmatojumu?

Hesum “Čujam” Aceves un viņa ģimenei bieži uzbrukts, jo viņi izskatās savādāk kā citi cilvēki – viņu sejas klāj apmatojums.

Uz viņa sejas ir vairāk kā 60 tūkstoši matu un viņa karjera saistīta ar dalību cirka dīvaiņu šovā.

Šī kondīcija ir iedzimta hipertrihoze, kas nozīmē, ka šie cilvēki ir piedzimuši ar izteikti lielu daudzumu matu uz sejām un ķermeņa.

Čujs ir jaunas dokumentālās filmas “Vilkatis” galvenā zvaigzne. Hesus bērnība tika saukts par “Mazo vilku”.

Hesus uzauga Loreto, kas atrodas Meksikas ziemeļrietumos, vietējie iedzīvotāji vairījās no viņa ģimenes un 12 gadu vecumā viņš sāka strādāt cirka teritorijā.

wolfman2

Filmā viņš pastāsta: “Mana dzīve cirkā sākās, kad biju 13 gadus vecs.”

Arī diviem viņa brālēniem ir šī Sli**ba, tādēļ viņiem tika izteikts piedāvājums: “Vīrietis teica, ka labi mums maksās un vēlējās, lai mēs visi tiktu iesaistīti. Viņš teica, ka izmitinās mūs un, ka būs nauda. Es nekavējoties piekritu.”

Filmas autore, Eva Aridjis apgalvo, ka dzīve, kādu šie cilvēki dzīvo, nav nekāds joks, sakot: “Šie vīrieši un sievietes, zēni un meitenes cieš no tā paša, par viņiem skolā ņirgājas, viņus kopš dzimšanas pamet viņu nespalvainie vecāki, tam seko apsmiešana darba vietās un viņus pamet nespalvainie partneri.”

wolfman3

Lai arī viņiem izdevās atrast darbu, tas bija gana dīvains, turklāt starp izrādēm viņus ieslēdza.

“Vienīgais pastāvīgais darbs, ko viņiem piedāvā ir cirkā vai citās izrādēs, kurās viņiem jāparāda sevi kā dīvaiņiem.”

Hesus atklāj, ka agrāk pārmērīgi lietojis alkoholu un gandrīz nodarījis sev neatgriezeniskas Vese***as problēmas.

Atveseļošanās laikā, viņš apceļoja pasauli kopā ar Šausmu cirku, kā arī par viņu tika uzņemta dokumentālā filma kanālam Channel Five, ar nosaukumu “Nav viegli būt par cilvēku-vilku”.

wolfman4

Tagad Hesum ir pašam sava ģimene, viņam ir trīs meitas, un viņas visas cieš no hipertrihozes.

Aridjisa pastāstīja BBC: “Sievietēm ir grūtāk sadzīvot ar šo slimību, jo ir sociāli nepieņemami, ka sieviete ir ļoti spalvaina.”

Vēsturē dokumentēti tikai 50 hipertrihozes gadījumi, Hesusa ģimenē, sākot ar jau mirušajiem senčiem un beidzot ar sešus mēnešus veco brāļadēlu līdz šim reģistrēti 30 saslimšanas gadījumi.

Avots: mirror.co.uk

Leave a Comment