Viņa kādreiz tika atzīta par “pasaules skaistāko meiteni” – tev viņa jāredz TAGAD!

 

Lūk, kā viņa izskatījās, kad sāka izraisīties diskusijas par meitenes dzīvi tikai 10 gadu vecumā:

 

2

3

Vogue žurnāla attēls ar Tilāni izraisīja daudz asu viedokļu par to, kā mazā meitene šajā bildē tiek seksualizēta.

4

Daudz psihologu apgalvoja, ka šīs meitenes fotogrāfijas atspoguļo tieši to, kādai nevajadzētu būt bērnībai; bērns tiek izrādīts visai pasaulei tad, kad viņš tam vēl nav gatavs – un tas viss tikai tādēļ, lai apmierinātu to pieaugušo cilvēku vajadzības, kuri atrodas viņai apkārt. Jā, zilo acu un pilnīgo lūpu dēļ meitene ātri vien ieguva milzīgu popularitāti, tomēr viņa vēl bija diezgan jauna.

Kristiešu labdarības pārstāvis komentēja: “Mums ir lielas bažas par modes organizāciju, kas pārstāv Blondi, par kuru ir skaidrs, ka viņi nesaprot, vai meitene pārstāv bērnu vai arī pieaugušo pasauli.”

Tomēr meitenes mamma ir aizstāvējusi savu taisnību: “Es atsaku 2/3 visu piedāvājumu, ko mēs saņemam. Šobrīd viņai ir pilnīgi normāla dzīve. Es atzīstu, ka pati Vogue fotosesijas laikā biju šokēta, tomēr ļaujiet man precizēt – vienīgā lieta, kas mani šokēja, bija kaklarota, kas atradās manas meitas kaklā – tā maksāja 3 miljonus dolāru!”

Lasi vēl: Pēc pirmā acu uzmetiena, viņa izskatās pēc kārtējās fitnesa modeles. Jūs būsiet pārsteigti, kas viņa ir patiesībā!

Par spīti dažādiem asiem komentāriem un diskusijām, meitene nezaudēja ticību tam, ka viņa varētu kļūt par slavenu modeli.

Lūk, kā viņa izskatās tagad!

1

2 3 4

Pati Blonde stāsta: “Mana mīļākā darba daļa ir jaunu fotogrāfu un grima mākslinieku satikšana. Tāpat man ļoti patīk laikot jaunas drēbes!”

5

Kad viņai jautā par to, vai viņai nešķiet, ka viņas karjera sākās par agru, viņa atbild: “Nu, Keita Mossa savu karjeru sāka 15 gadu vecumā, tādēļ – nē, es neesmu par jaunu. Ja tev ir laba aģentūra un labi cilvēki, kuri ir apkārt, viss ir kārtībā.”

Avots: wittyfeed.com

Leave a Comment