Viņa par naudu dodas brīvdienās ar nepazīstamiem vīriešiem un apgalvo, ka pat nav viņus skūpstījusi

Lūsija apgalvo, ka praktiski visi ceļojumi, kuros viņa ir devusies, viņas “otrajai pusītei” izmaksā aptuveni 10 000 dolāru. Šādas brīvdienas vienmēr iekļauj 5-zvaigžņu viesnīcu, lidojumus biznesa klasē un dažādas izpriecas.

Meitene, kura vēl joprojām ir mīlestības meklējumos, saka, ka šis ir viens no labākajiem veidiem, kā satikties un iepazīties ar vīriešiem. Viņa saka, ka šobrīd viņa nav izjutusi spiedienu no kāda vīrieša puses.

Pirms es sāku lietot Miss Travel, dzīvoju ļoti pieticīgi, vienmēr uztraucos par naudu. Bet, kopš pievienojos šai saitē, esmu lidojusi uz luksusa galamērķiem, nakšņojusi perfektās viesnīcās un piedzīvojusi tiešām augstu dzīves kvalitāti. Visi vīrieši, kuri par mani maksā, ir bijuši labi – visbiežāk ieinteresēti draudzībā un tādi, kuri meklē sev labu kompāniju.”

Lūsijai ļoti patīk ceļot, un viņa to vienmēr ir darījusi ar ierobežotu budžetu, tomēr tagad viņa par neko var vairs neuztraukties, jo viss tiek apmaksāts.

Tas ir ļoti interesanti, par ko tik šie vīrieši nav gatavi maksāt. Lidojumiem, viesnīcām, ēdieniem, dzērieniem. Viņi pat neļauj man pašai nopirkt kādu dzērienu, ko sākumā bija ļoti grūti pieņemt. Pēc tam es sapratu, ka viņi tikai vēlas kādu, ar ko dalīties savā pieredzē, tādēļ vainas apziņa pazuda.”

Tomēr, lai arī viņa ir aktīva šīs vietnes lietotāja, viņa apgalvo, ka nedara to naudas dēļ. Viņai patīkot iepazīties ar jauniem cilvēkiem. “Ja šie cilvēki grib man maksāt, lai es izpētītu kādu jaunu vietu kopā ar viņiem, tas ir tikai bonuss.

Lasi vēl: 10 ceļojumi, kuros vismaz vienreiz dzīvē jādodas ikvienai sievietei

Lūsija saka, ka viņa ir brīva sieviete, tādēļ kāpēc gan viņai ko tādu nedarīt? “Ja es vēl šajā piedzīvojumā atrastu savu mīlestību, vēl jo labāk!”

Diemžēl ar nevienu no satiktajiem vīriešiem man nav veidojušās romantiskas attiecības. Pat neesmu nevienu no viņiem skūpstījusi. Neskatoties uz to, visi pret mani ir izturējušies labi, un mēs kopā esam pavadījuši ļoti labu laiku. Ar lielāko daļu no viņiem mēs vēl joprojām esam draugi – vienmēr sūtu viņiem fotogrāfijas ar to, kur tajā brīdī pasaulē esmu.

Mani vecāki par šādu dzīvesveidu ir mazliet noraizējušies, tomēr viņi zina, ka man ļoti patīk iepazīties ar jauniem cilvēkiem.”

Avots: dailymail.co.uk

Leave a Comment