Viņa publicēja savas grūtniecības bildes; negaidīja, ka kas šāds varētu notikt

preg1

 

Šis ir viens no attēliem, ko Mega bija ievietojusi savā profilā. Liels pārsteigums viņai bija, kad kādu dienu, šo un vēl aptuveni 15 fotogrāfijas, kuri bija publicēti viņas profilā, viņa atklāja, ka šie viņas attēli ir ievietoti pornogrāfiska rakstura saitē, kura paredzēta cilvēkiem, kurus piesaista grūtnieces. Viņa bija ļoti sašutusi un savas sajūtas un domas publicēja savā Facebook lapā.

Es redzu tik daudz sievietes, kuras dalās ar saviem skaistajiem vēderiem un savu grūtniecības laiku, es ceru, ka viņu bildes nenonāks sveša cilvēka rokās, kurš tās izmantos tālak.  Mums nevajadzētu uztraukties par to, ka kāds no mūsu augšupielādētajiem attēliem varētu tikt nozagts un izmantots tālāk, bet diemžēl tas notiek visu laiku. Bet kuru lai es vainoju? Cilvēki noteikti teiks, ka pati esmu vainīga, bet mans profils tajā laikā bija aizsargāts, līdz ar to manas fotogrāfijas nevarēja apskatīt kurš katrs.

preg3

Pēc šī visa, Mega uzrakstīja pronogrāfiskā rakstura lapas īpašniekiem, lūdzot bildes izņemt, jo tās esot zagtas. Pēc laika tas arī tika izdarīts, taču sašutums ir saglabājies. Atliek tikai iedomāties, cik daudzas sievietes, topošās un esošās māmiņas nezina par to, ka iespējams viņu publicētās bildes arī ir nozagtas un  atrodas šādos portālos.

Mega visiem iesaka būt uzmanīgiem, publicējot savas bildes, un apsvērt  iespēju bildes saglabāt privātas, lai kāds nevarētu tās nozagt un pēc tam ļaunprātīgi izmantot  un ievietot dažādos portālos.

Leave a Comment