Vīrietis, kuram ir 111 gadi atklāj noslēpumu kādus produktus lieto katru dienu, lai būtu ilgdzīvotājs

Austrālietis uzskata, ka tas ir viņa ilgmūžības noslēpums.

Austrālijas iedzīvotājs Deksters Krūgers, kurš ir vecākais cilvēks zaļajā kontinentā, stāsta par produktiem, kuri, viņaprāt, palīdzēja viņam izdzīvot līdz 111 gadiem.

Pašlaik Krūgeram ir 111 gadu. Saskaņā ar oficiālajiem datiem viņš ir vecākais vīrietis Austrālijā. Kā teica garo ilgdzīvotājs, kurš pārdzīvoja divus pasaules karus un vēl vairāk pasaules krīzes, viņš gandrīz visu savu dzīvi pavadīja sava Austrālijas saimniecībā.

Un viņa mīļākais ēdiens ir vistas smadzenes. Viņš ir tas cilvēks, kurš ēd vistas smadzenes gandrīz katru dienu, un viņš uzskata, ka tieši šim produktam ir jāpasakās par garo un veselo mūžu.

Turklāt Krūgers gandrīz katru dienu apēd vairākas garneles. Un viņš ēd tikai trīs reizes dienā. Viņam ļoti garšo, gan garneles, gan vistas smadzenes. Viņš nespētu no tām atteikties ne dienu.

Vīrieša domas

Pēc vīrieša domām, mūsdienu cilvēki kopumā ēd pārāk daudz un jo īpaši nekvalitatīvu pārtiku. Ilgdzīvotājs ieteica būt mērenam pārtikas izvēlē un mēģināt ēst tikai lauksaimniecības produktus. Pats Krūgers pirms 25 gadiem apglabāja savu sievu un kopš tā laika dzīvo pansionātā.

“Viņš, iespējams, ir gudrākais no visiem cilvēkiem. Viņa atmiņa ir pārsteidzoša 111 gadus vecam vīrietim, ”sacīja kāda sieviete.

Leave a Comment