Visbīstamākie apģērbu veidi, kas kaitē tavai Vese***ai

1. Džinsi Skinny vai Super -slim

Šie džinsi saspiež nervus un As**svadus, kā arī orgānus maziem vidukļiem. Tāpēc bieži vien var rasties diskomforts vidukļa rajonā un ikros. Džinsu šuves, kas iespiežas ādā var izraisīt tajās infekciju iekļūšanu.

2. Koriģējošā veļa

Ja tavi orgāni tiks saspiesti, tas radīs Vese***as problēmas. Tev var rasties krampji, ja lietosi šādu veļu ikdienā.

3. Kombinezoni

It kā šķiet, ka kombinezoni ir ļoti ērti, bet diemžēl nav, jo iedomājies, kā tu apmeklē tualeti. Tev jāvelk viss var teikt nost. Un līdz ar to rodas problēmas ar urinēšanu, jo netiek ievērota piemērota higiēna.

4. Pidžamas

Apspīlēta pidžama un vēl no sintētiska ir vissliktākais kas vien var būt. Zem šāda auduma tava āda nevar paelpot. Kā zināms naktī tas ir vissvarīgākais tavai ādai – elpot.

5. Stringi

Tievais auduma gabaliņš cieši saskaras ar taviem orgāniem un tiek pārnēsātas baktērijas.

6. Legingi

Legingi tiek veidoti no sintētiskas. ļoti labi uzsūc sviedrus un  mitrumu, tāpēc var rasties tev dažādas sēnīšu infekcijas.

7. Peldkostīmi

Par nožēlu visi krāsainie un skaistie peldkostīmi no dabīgā auduma ir ļoti liels retums. Peldkostīmi ir 100% poliesters. Mitrs audums, piesaista daudz baktēriju un sēnīšu infekciju.

8. Spilgts apģērbs

Krāsoti apģērbi var izraisa jūtīgas ādas intīmo zonu  kairinājumu.ļoti bīstama ir spilgta sintētiska apakšveļa. Dermatologi iesaka ikdienā lietot kokvilnas apakšveļu.

Avots: www.pixy.ru

Leave a Comment