Visnaivākās un lētticīgākās Zodiaka zīmes

Svari

Šos zīmes pārstāvjus ir ļoti viegli apmānīt. Viņi uzskata, ka burtiski viss, kas viņiem ir teikts, pat ja tas, kas tika teikts, izskatās kā īsta fikcija. Dažreiz viņi saprot, ka cilvēks cenšas tos maldināt, bet, lai izvairītos no konfliktiem, viņi izliekas, ka tic ticam.

Neskatoties uz bērnišķo naivumu un pārmērīgo laipnību, viņi neuzņems viņu apkārtnē esošu meli. Ja draugi sāk ļaunprātīgi izmantot viņa naivumu, tad Svari viegli izdzēsīs šos cilvēkus no savas dzīves.

LASI ARĪ: Katras Zodiaka zīmes paši tumšākie noslēpumi

Ņemot vērā Svaru vieglo raksturu, viņu gadījumā nav iespējams atbrīvoties no uzticības. Astrologi iesaka Svariem vismaz reizēm atteikties no cilvēkiem un palīdzēt tikai uzticamiem biedriem. Šajā gadījumā Krā***ki sapratīs, ka Svari nav tik naivi, kā šķiet pirmajā acu uzmetienā.

Zivis

Sākotnēji var šķist, ka Zivis neuzticas nevienam, bet tikai pašam sev. Bet patiesībā šī zvaigznāja pārstāvji tic pat svešiniekiem, tāpēc viņi bieži nonāk neērtās situācijās. Astrologi uzskata, ka šāda naivuma iemesls ir tāds, ka Zivis pašas nespēj maldināt. Viņi vienmēr stāsta patiesību, pat ja viņa varētu vilties citā personā. Zivis vēlas ticēt, ka arī citi cilvēki viņiem ir atvērti, bet bieži tas tā nav.

Problēma ir tā, ka Zivis var kļūt par krāpšanas upuriem vairāk nekā vienu reizi vai pat desmit reizes. Pat rūgta pieredze nespiež viņus pārdomāt savu viedokli par citu cilvēku godīgumu. Pat ja meli ir negatīvi ietekmējuši viņu dzīvi, viņi turpinās uzskatīt, ka tas ir tikai nelaimes gadījums, un pasaulē joprojām ir cilvēki, kas nespēj melot.

LASI ARĪ: Retrograda Saturns no 2019. gada 29.aprīļa līdz 18. septembrim: sagaidāma negatīva ietekme!

Vēzis

Zodiaka lētticīgākā zīme ir Vēzis. Dažreiz šīs konstelācijas pārstāvju naivums pat vēl kaitina citus, un viņi var pārmācīt naivo Vēzi. Šīs zīmes pārstāvji ir ļoti viegli iegūstami maldināšanā, kas radītu nopietnas problēmas. Bet, atgūstoties no tā, kas noticis, Vēzis turpinās tikties ar visiem un uzklausīs melus, ko viņi cenšas iestāstīt kā patiesību.

Astrologi uzskata, ka pie Vēža vienmēr jābūt drošai personai, kas var laicīgi atvērt acis. Pretējā gadījumā, Vēzis ir pakļauts briesmām viņu naivuma dēļ.

avots: dailyhoro

Leave a Comment