Kāpēc pievilkšanās likums jums nedarbojas

Pirms mēs apspriežam šī raksta virsrakstā minēto problēmu, mēs gribētu norādīt, ka problēma nav pašā likumā, bet tā, kā mēs to saprotam. Pievilkšanās likums ir reāls, cik vien tas ir iespējams un izpaužas dažādos veidos.

Šajā rakstā es centīšos noskaidrot neskaidrības ar izpratni par pievilkšanās likumu. Bet vispirms, runāsim par to, kas ir Pievilkšanās likums?

LASI ARĪ: Kāda rūna jums atbilst, saskaņā ar dzimšanas datuma

Pievilkšnās likums ir viens no spēcīgākajiem un pazīstamākajiem Visuma likumiem. Ja jūs nezināt, kādi universālie likumi ir, tie ir likumi, kas liek jums dzīvot, kontrolējot dažādus notikumus jūsu dzīvē!

Pievilkšnās likums ir enerģija, kas darbojas saskaņā ar līdzības principu, piesaista līdzīgus. Tātad ar šo likumu jūs varat kontrolēt, kas notiek jūsu dzīvē. Pozitīvais rezultāts ir pozitīvs un negatīvs – piesaista negatīvu.

Jūs esat sava likteņa radītājs. Ja vēlaties kaut ko, ko jūs domājat, ka jūs nevarat kontrolēt, padomājiet divreiz, jo patiesībā jūs varat to kontrolēt!

Jūsu prāts ir visspēcīgākais ierocis, ko jūs varat ievietot tur, kur to vēlaties, un voila – jums tas būs. Tas viss ir saistīts tikai ar ticību. Ja jūs tam ticat, jums tas būs.

Nu, tagad, kad mēs esam pastāstījuši to, ko nozīmē pievilkšnās likums, mēs virzīsimies uz iepriekš minēto problēmu.

Paņemiet brīdi, apsēdieties un padomājiet, cik reizes jūs uzskatāt, ka jūs darāt visu, kā jums vajadzētu, bet jūs nevarat sasniegt vēlamos rezultātus?

Tātad, kāpēc tas notiek?

Mūsu vibrācijas ir ārkārtīgi magnētiskas, un šīs vibrācijas ir atbildīgas par visu, kas šobrīd notiek ar mums, bet ne viss. Jums jāatceras, ka mums ir ticības sistēma, kas ir atbildīga par to, kā mēs domājam. Tā ir tāda pati ticības sistēma, kas rodas no tā, ka tā ir iestrādāta dažādās, bet atsevišķās sociālajās matricās, kas nosaka mūsu domāšanu.

Jums jāzina šī hierarhija:

– pārliecība

– domas

– jūtas

– vibrācijas

– izpausme

LASI ARĪ: Kas katram Zodiaka zīmes pārstāvim jāizdara 2019. gada aprīlī: astrologa padoms

Ievērojot šo hierarhiju, mēs redzam, ka mūsu domas nāk no mūsu ticības, tad mēs veidojam jūtas, un, tiklīdz mēs saņemam šīs jūtas, tās kļūst pietiekami spēcīgas, tās pārvēršas vibrācijās, un tikai pēc tam mēs redzam, kā kaut kas notiek.

Lai to padarītu skaidrāku, apsveriet piemēru.

Pieņemsim, ka vēlaties konkrētu darbu. Jūs domājat par darba iegūšanu, jūs patiešām kaut ko darāt un gatavojaties tam, jūs strādājat savā līmenī vislabāk, un jūs to vēlaties visu dienu, bet iekšpusē jūs neesat pārliecināti par savām spējām un domājat, ka neesat pietiekami kvalificēti šim darbam un, iespējams, nekad to nesaņemsiet.

Šīs domas, kas nāk no ticības sistēmas, padara pievilkšnās likumu bezjēdzīgu, jo šīs vibrācijas ir spēcīgākas par izmantoto rīku vibrācijām.

Risinājums šeit ir atpazīt jūsu ticības sistēmu un strādāt pie tā, lai jūs varētu nonākt līdz vietai, kur jūs ticat tam, ko vēlaties!

avots: esotericblog

Leave a Comment