Visskaudīgākās Zodiaka zīmes

Astrologi ir apkopojuši skaudīgāko zodiaka zīmju reitingu, detalizēti pastāstot, kurš no 12 Zodiaka apļa pārstāvjiem pastāvīgi jūtas skaudīgs un ir gatavs iznīcināt kāda cita dzīvi.

Neviens nav ideāls: katram Zodiaka apļa pārstāvim ir gan pozitīvas, gan  negatīvas rakstura iezīmes. Tomēr dažas Zodiaka zīmes pazīmes parādās visprecīzāk.

5. vieta – Zivis

Zivis reti apskauž. Tās nav tik skaudīgas kā slēpts pašapmierinājums. Viņām ir ļoti skumji, ja kaimiņš brauc ar dārgu ārzemju automašīnu, un viņi ar vecu devīto. Un tā viss. Tiesa, gudras Zivis nekad publiski neparādīs savas negatīvās izjūtas, bet nav grūti izplatīt baumas un tenkas aiz muguras.

LASI ARĪ: Kuras Zodiaka zīmes kļūs bagātas 2019. gadā

4. vieta – Vēzis

Vēzis prasmīgi slēpj skaudību, bet tas nenozīmē, ka tā nepastāv. Daži šīs zīmes pārstāvji var dzīvot gadu desmitiem ar personu, kas ir slepeni nicināta, un tajā pašā laikā to nekad neparādīs. Turklāt astrologi ziņo, ka Vēzis nav  bīstams skaudīgs cilvēks: viņi neizplata baumas vai padarīs saprotamību. Tomēr ir labāk tos glabāt pa gabalu un ne īpaši paļauties uz viņu palīdzību – viņi var neatbildēt, kad jums ir nepieciešams atbalsts, un pat slepeni priecāties par to.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment