Zināms, kurš bija vainīgais autovadītājs smagajā autoavārijā pie Valles, kur dzīvību zaudēja vīrietis

“1982. gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu “Fiat Ducato” un pagaidām nenoskaidrotu apstākļu dēļ iebrauca pretējā virziena braukšanas joslā, kur izraisīja sadursmi ar kravas transportlīdzekli “Mercedes-Benz Actros”.

Negadījuma vietā gāja bojā automašīnas “Fiat Ducato” vadītājs. Policijā par notikušo ir sākts kriminālprocess,” stāsta Valsts Pol***jas Zemgales reģiona pārstāve Dace Kalniņa, raksta apollo.lv

Lasi vēl: Tālbraucējs uz apledojoša ceļa pamanīja meiteni un viņu izglāba, bet tikai Slim**cā pamanot meitenes dokumentus viņam iepletās acis uzzinot ko tādu

Kadros, kas uzņemti neilgi pēc sadursmes redzams, ka no busiņa pāri nav palicis teju nekas. Otrdien braukšanas apstākļi bijuši apgrūtināti.

Blakus negadījuma vietai dzīvojošs vīrietis stāsta, ka dzirdējis troksni, redzējis, ka fūre stāv grāvī, arī busiņš uz pusēm pāršķelts. Vīrietis stāsta, ka ceļš bijis slidens, mazajam busiņam noteikti bija liels ātrums, uz ceļu – slapdjraņķis. Aculiecinieks pieļauj, ka “Fiat” droši vien sanesa, kā rezultātā iznākums ir letāls.

COMMENTS

Leave a Comment