Zvaigžņu prognoze 2022. gada 21. decembrim

Auns

Nevajadzētu lasīt pseidozinātniskus rakstus un vēl jo vairāk sekot “dažāda līmeņa meistaru” padomiem no interneta, kuri vai nu iesaka dienā izdzert desmit litrus ūdens, vai arī neiesaka dzert vispār; vai nu viņi pārliecina jūs par skriešanas priekšrocībām, vai arī raksta, ka skriešana ir kontrindicēta visiem. Ja par kaut ko šaubāties, labāk konsultēties ar ārstu un noteikti ieklausīties sevī. Tavs ķermenis arī nav stulbs!

Vērsis

Mēģiniet izdomāt ko jaunu, ja trešdien jums ir garlaicīgs un neinteresants darbs. Šķiet tikai, ka tas ir drūmi un garlaicīgi, bet ja dari nevis kā parasti, bet, piemēram, sāc no gala?! Jūs vienkārši nekad nemēģinājāt. Jūs redzēsiet, ka šādā tempā viss ritēs gludi.

Dvīņi

Labs laiks, lai nedaudz papildinātu savu garīgo barību. Pievērs uzmanību jaunām izstādēm vai izrādēm, interesējies par grāmatu jaunumiem. Dodieties uz literāro lasījumu vai noskatieties kādu smagi domājošu filmu.

Lasi arī: 8 baušļi stiprām attiecībām un ilgstošai mīlestībai

Vēži

Trešdien tavas kavēšanās un lēnuma dēļ cietīs citi cilvēki. Tāpēc savāciet sevi un mēģiniet kaut kā paātrināt. Pretējā gadījumā jūs savā adresē saņemsit lielu daļu negatīvisma.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment