Radi mūs nolādēja, mēs ar brāli ielikām tēvu pansionātā

Cik skumji dažreiz ir apzināties bērniem, ka viņu tēvs ir kļuvis vecs. Īpaši tie, kuru dzīvē tēva loma bija minimāla. Visas rūpes un problēmas tika uzliktas uz mātes vai citu radinieku trauslajiem pleciem. Bet kur tajā laikā bija tētis? Vai viņš bija pelnījis to, ko ar viņu izdarīja viņa dēli?

Tēvs kļuva vecs

Aleksandra un Marinas pāris tika uzskatīts par skaistāko savā ciematā. Daudzi skatījās uz meiteni, taču viņai izdevās iemīlēties jauneklī, kaut arī burvīgā, bet zināmā mērā bezatbildīgā. Mamma viņu atrunāja no šīs laulības: “Sāp, ka tev vajag šo vējagrābsli. Viņš joprojām ir muļķis, tikai akls cilvēks to nepamanīs. Ja tu domā, ka laulība viņu mainīs, tad tu maldies, meita. Tu ļoti kļūdies.”

Marina neklausīja vecākus, lai gan viņi turpināja bildināt viņas citus puišus. “Viktors ir laipns, pazemīgs puisis. Juris, kas strādā ciema padomē, ir labi audzināts un vienmēr pieklājīgs. Bet nē, tev vajag šo pārgalvi,” Marinas tētis žēlojās. Jā, tikai meitenei nerūpēja visi savu radinieku sašutums, kad viņa atkal un atkal satikās ar Aleksandru. Ko zina, kāpēc tik vējains puisis bildināja meiteni. Bet viņa to pieņēma bez vilcināšanās.

Grūts liktenis

Marinas rozā brilles patiešām sāka plīst pirmajos laulības mēnešos. Viņas vīru nemainīja pat ziņa, ka sieva zem sirds nēsā viņu pirmdzimto. Aleksandrs arī aktīvi atpūtās ar draugiem un dažreiz ar draudzenēm. Marina sākumā centās saglabāt cieņu un kopā ar vīru devās uz ballītēm. Taču grūtniecības dēļ nakts ballītes drīz vien bija jāpārtrauc.

Lasi arī: Atbrīvojamies no šīm lietām pirms Jaunā gada, lai Jaunais gads būtu veiksmīgs

Pagāja gadi, un šī pāra dzīve attīstījās savādi. Aleksandrs staigāja un atpūtās. Viņš strādāja šur un tur. Marina vispirms dzemdēja Māri un 2 gadus vēlāk Tomu. Viņa mīlēja bērnus, bet centās daudz vairāk uzmanības veltīt vīram. Lai nepieļautu citu sieviešu parādīšanos nelaimīgā vīra dzīvē, Marina centās vienmēr būt kopā ar viņu un pilnībā atbilst viņa ideāliem. “Kāpēc man vajadzīga sieva, kas mani neiepriecinās?” Aleksandrs turpināja atkārtot.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment