Zvaigžņu prognoze 2022. gada 21. decembrim

Lauva

Trešdiena solās būt mierīga, auglīga un darbīga. Esi gatavs tam, ka nāksies pat nedaudz uzkavēties, taču, starp citu, tas Lauvu ne mazākajā mērā nebiedē. Galvenais, ka viss ir pabeigts un parādi nav palikuši.

Jaunava

Lai kā jūs mēģinātu, no strīda neizdosies izvairīties. Protams, arī biznesa jautājumos. Un, lai gan jums tas būs ļoti grūti, jums būs jāizmanto pat aizliegtas metodes, lai pierādītu, ka kolēģi kļūdās. Šāda situācija Jaunavu acīmredzot nevis uzmundrinās, bet pat sarūgtinās, tāpēc zvaigznes iesaka palutināt sevi vakarā vai arī apēst ko garšīgu.

Svari

Tava principu ievērošana šodien ar tevi izspēlēs nežēlīgu joku, jo stulba nevēlēšanās novirzīties no iecerētā kursa ļoti slikti ietekmēs rezultātu. Un, protams, jūs joprojām tam nepiekritīsiet un vainosiet visu un visus, ieskaitot laikapstākļus un agro krēslu, kam ar to nav nekāda sakara.

Skorpions

Iemācieties rast kompromisus, pat ja sarunu biedrs ir nelokāms kā klints. Ticiet man, pat visnepieejamākie akmeņi joprojām ir pieejami. Mums ir jāmēģina lēnām iekarot šī virsotne. Tāpēc meklējiet kopīgu valodu.

Strēlnieks

Jūs esat pārāk neuzmanīgs pret savu veselību. Vai nu paskrien aukstumā bez cepures, tad pusi dienas pasēdi ar slapjām kājām, tad…tomēr saraksts var būt garš. Bet vai jūs patiešām vēlaties svinēt Jaungada brīvdienas slims?

Mežāzis

Dienu var droši sadalīt divās daļās. Pirmais būs ļoti garlaicīgs un nedaudz nervozs, jo būs jādara lietas, kas Zemes stihijas pārstāvjiem īpaši nepatīk. Bet vakarā Mežāzis saņems negaidītu pārsteigumu no mīļotā cilvēka, kas viņu uzreiz uzmundrinās.

Lasi arī: Kamēr es biju ārzemēs ar bērnu, vīrs nolēma vecākus pārcelt uz mūsu dzīvokli, bet es esmu pret

Ūdensvīrs

Radoša pieeja darbam palīdzēs Ūdensvīram trešdien sasniegt patiesi grandiozus rezultātus profesionālajā jomā. Jāsaka, jūs pats negaidījāt šādu rezultātu. Izliksieties, ka šādi viss bija plānots jau no paša sākuma.

Zivis

Trešdien Zivis nopietni sadusmos kāds no viņu radiniekiem. Jūs negaidījāt tādu stulbumu un tik nepārdomātu rīcību no saviem radiniekiem. Un tagad jums ir jāatšķetina šis sarežģītais mezgls, riskējot ar savu reputāciju.

Leave a Comment