Zvaigžņu prognoze 2023. gada 21. decembrim: Dvīņiem būs veiksmīgas sarunas, Skorpioniem jāapdomā sava taktika!

♌ Lauva

Ceturtdien viss nenotiks, kā plānots, neparedzēti apstākļi un negaidīti šķēršļi liks mainīt savus plānus. Diena būs nogurdinoša un nervoza, un vakaru ieteicams pavadīt mierā un klusumā, lai atjaunotu savu emocionālo fonu.

♍ Jaunava

Šodien bez lielām grūtībām spēj pārliecināt citus, ka tev ir taisnība – tu esi ne tikai daiļrunīgs, bet arī ļoti apburošs. Nesēdiet stūrī un nerīkojieties: veiciet sarunas, “apstrādājiet” sarežģītus klientus. Personīgajā dzīvē noderēs arī uzlabotas oratoriskās spējas, padomājiet, kam tās novirzīt.

♎ Svari

Neapspiediet vardarbīgo enerģiju, bet atrodiet veidu, kā to ievirzīt pozitīvā virzienā, darīt ko lietderīgu. Šodien jūs joprojām nevarēsit veikt vienmuļus, rutīnas darbus, un labāk tērējiet savu potenciālu tādu problēmu risināšanai, kurām nepieciešama radoša pieeja.

♏ Skorpions

Situācija biznesā vēl nav uzlabojusies, šobrīd ne visi šķēršļi ir pārvarami. Padomājiet par savas stratēģijas maiņu, meklējiet jaunus veidus. Bet pagaidiet ar darbībām – laiks tam vēl nav pienācis, pagaidām tikai sagatavojiet augsni un plānojiet.

♐ Strēlnieks

Diena, kad jāpieņem galīgais lēmums. Atlikt, šaubīties un veltīt laiku pārdomām vairs nav iespējams. Ja būsi neizlēmīgs, palaidīsi garām daudzsološu iespēju. Bet arī jums nevajadzētu ar galvu steigties baseinā; pēdējo reizi izsveriet plusus un mīnusus un beidzot izlemiet.

Lasi arī: Austrumu prognoze čūskai 2024.gadam: jaunas iespējas un pārmaiņas!

Lasi arī: Austrumu prognoze pūķim 2024. gadam: ja nesēdēsi dīkā, pūķis tevi lolos!

♑ Mežāzis

Šobrīd nav tas brīdis, kad ar spēku jāpanāk tas, ko vēlies – visi mēģinājumi izdarīt spiedienu uz pretiniekiem nebūs veiksmīgi. Ieslēdziet savu šarmu ar pilnu jaudu, parādiet, ka jums rūp citu cilvēku viedoklis un esat gatavs sarunām, līdz tiks atrasts visām pusēm piemērots risinājums.

♒ Ūdensvīrs

Ceturtdien tie, ar kuriem plānojāt risināt biznesa jautājumus, nav īpaši labvēlīgi pret jums – daudzi nepalaidīs garām iespēju strīdēties. Zvaigznes iesaka iepriekš pārdomāt spēcīgus argumentus, kas ļaus aizstāvēt savu viedokli. Un kontrolējiet sevi, sazinieties pareizi, kliegšana nepalīdzēs!

♓ Zivis

Ceturtdien tu spēj iedziļināties jebkuras lietas būtībā un nepalaist garām nevienu, pat mazāko detaļu. Izmantojiet šo brīdi, lai risinātu jautājumus, kas prasa skrupulozitāti, neatlaidību un pārdomātu pieeju. Un arī sakārtot lietas finanšu lietās, plānot savus gaidāmos izdevumus, neaizmirstot par obligātajiem maksājumiem.

Leave a Comment