Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 16. līdz 22. septembrim: šajā nedēļā būs iespējas sakārtot un uzlabot savu dzīvi!

Skorpions

Skorpioni spēs atrast stabilu zemi zem kājām, un tas notiks spontāni. Grūtības pazudīs, ieskaitot garīgos blokus.

Dzīve mainīsies uz labo pusi. Daudzi Skorpioni visus savus trūkumus spēs pārvērst priekšrocībās.

Panākumu pamats šajā ziņā būs ārkārtējs godīgums pret sevi. Ja viņi domā, ka viņiem nav trūkumu, viņi nevarēs tos atrast, vēl jo mazāk izlabot.

Strēlnieks

Mīlestībā daudzi Strēlnieki varēs atklāt jaunas šķautnes. Šis ir pārsteidzoši pozitīvs periods, lai sāktu attiecības un paceltu tās uz nākamo līmeni.

Daudzi Strēlnieki pienākumus uztvers kā smagu nastu, taču tas nav jādara. Jums ir jāatpūšas un jāvirzās uz priekšu, it kā nekas nebūtu noticis.

Nav neatrisināmu problēmu. Vienkārši nav ieguldīts pietiekami daudz pūļu.

Lasi vēl: Tamāra Globa atklāj, kura zvaigžņu zīme kļūs finansiāli veiksmīga!

Mežāzis

Mežāžiem labāk tagad kontrolēt savas jūtas, jo neuzmanīgi izmests vārds var radīt lielas problēmas, tāpat kā nepārdomāta rīcība var iznīcināt draudzību vai mīlestību.

Tas, no kā noteikti nevajadzētu izvairīties, ir romantiska noskaņa, komunikācija ar mīļajiem, darbs, jaunu emociju un pieredzes gūšana.

Mežāži var izmantot arī nelielu paškritiku.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri savā ceļā var satikt jaunus ienaidniekus. Tie, kas mūs nemīl, tiek iedalīti divos veidos: tajos, kuri ir stulbi, un tajos, kas mūs apskauž.

Šī iemesla dēļ jums nevajadzētu mēģināt nekavējoties atmaksāt likumpārkāpējiem. Lai viņi paliek dusmu vai skaudības apriti, taču nav vērts tērēt viņiem savu laiku.

Labāk koncentrēties uz patīkamām aktivitātēm, lai šajā labvēlīgajā laikā izbaudītu dzīvi un kļūtu laimīgākam.

Zivis

Zivīm nevajadzētu tērēt naudu, jo tas var beigties slikti, bet kopumā šonedēļ varat atpūsties.

Vari izklaidēties, atpūsties un piedzīvot jaunas emocijas. Darbā, biznesā un mīlestībā partnerattiecību tēma atklāsies pēc iespējas spēcīgāk.

Jums jāiemācās deleģēt lietas citiem cilvēkiem un jāiemācās uzņemties to, ko citi nevar izdarīt.

Centieties nepalaist garām detaļas. Nedēļas nogale piemērota enerģētiskajai attīrīšanai un meditācijai. Mums ir jāsagatavojas negatīvām pārmaiņām no Venēras, kas notiks 23. Mēs vēlam jums veiksmi un labestību.

Leave a Comment