Zviagžņu prognoze 2023. gada 4. janvārim

Lauva

Šajā attiecībās ar vecākiem un vecākiem radiniekiem var būt zināma spriedze, taču centies saglabāt mieru. Doma, ka jūs “protat dzīvot pats” un “jūs to sapratīsiet bez ārējas palīdzības”, ir jāizsaka pēc iespējas uzmanīgāk. Nevajag aizvainot tos, kas tev novēl labu, pat ja cilvēki to dara pārāk uzmācīgi.

Jaunava

Diena nesīs atmodu mīlestības frontē. Vientuļo Jaunavu vidē var parādīties cilvēks, kurš izrāda par viņām patiesu interesi. Un tiem, kas jau ir attiecībās, iespējami romantiski impulsi un kaislību uzplūdi. Ir arī iespējamas greizsirdības ainas.

Svari

Trešdien Svari vēlēsies būt burvji. Būs vēlme pārsteigt partneri, pasniegt dāvanu. Tas ir slavējami, bet rīkojies gudri un apzināti. Pārliecinieties, vai tas patiešām ir piemērots un sagādās prieku jūsu mīļotajam. Tas ir kauns, ja jūs maksājat par biļetēm uz koncertu, un jūsu partneris ir ieplānojis šajā laikā doties pie zobārsta.

Skorpions

Šajā dienā Skorpioni ir īpaši jutīgi pret Kupidona bultām. Var rasties negaidīta mīlestība, spēcīga pievilcība jaunai paziņai vai personai, kurai iepriekš nepievērsāt uzmanību. Bet nesteidzieties ar galvu lēkt baseinā, burvestību var kliedēt tikpat ātri, kā tā parādījās.

Strēlnieks

Šodien ir vērts izrādīt piesardzību tiem, kas dodas ceļā. Neņemiet līdzi nejaušus ceļa biedrus, ja braucat pats, un uzmanieties no braukšanas kopā ar vadītājiem, kas atrodami specializētās vietnēs. Labāk ir nokļūt galamērķī ar sabiedrisko transportu.

Mežāzis

Laba diena, lai atjauninātu savu garderobi. Šajā dienā iegādāta kleita vai uzvalks tev piestāvēs un kalpos ilgi. Un arī diena ir labvēlīga sadzīves tehnikas, mājas tekstila, trauku un auto aksesuāru iegādei.

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gada janvārī

Ūdensvīrs

Lieliska diena, lai rastu atbildes uz jautājumiem. Vāciet informāciju, domājiet, analizējiet, meklējiet palīdzību no tiem, kuri ir kompetentāki par jums interesējošu tēmu. Brīdis ir labvēlīgs meditācijai, garīgām praksēm un citiem sevis pilnveidošanas veidiem.

Zivis

Šajā dienā tev var būt iespēja īsā, bet ne gluži godīgā veidā sasniegt to, ko vēlies. Neļaujieties kārdinājumam! Visi triki tiks atklāti, un citi zaudēs uzticību jums. Labāk neuzņemties risku, negatīvās sekas tam būs daudz lielākas, nekā jūs varētu iedomāties.

Leave a Comment