Zviagžņu prognoze 2023. gada 4. janvārim

Auns

Diena būs patīkamu pārsteigumu pilna. Iespējams, saņemsi negaidītu dāvanu, piezvanīs sens draugs, kuru jau sen esi pazaudējis no redzesloka… Vai arī izrādīsies, ka uzvarēs “pārmaiņām” paņemta loterijas biļete. Galu galā Jaungada burvju laiks vēl nav beidzies, un esiet gatavi tam, ka jūsu dzīvē notiks brīnums!

Vērsis

Lielisks laiks, lai dotos tūrisma braucienā vai ekskursijā. Arī ciemošanās, kāzas vai jubilejas būs neparasti veiksmīgas, gūsi lielu prieku no komunikācijas ar cilvēkiem. Iespējams, satiksi kādu ļoti interesantu cilvēku, kurš kļūs par tavu draugu vai uzticamu biznesa partneri.

Dvīņi

Šajā dienā, Dvīņu seksuālā pievilcība sasniegs nepieredzētus augstumus. Visticamāk, pretējā dzimuma pārstāvji izrādīs acīmredzamu interesi par jums. Labs laiks, lai uzsāktu romānu, un tiem, kam jau ir pāris, tiek dota iespēja gūt maksimālu labumu no kopā pavadītā laika.

Lasi arī: Kāda būs devīze katram zvaigžņu zīmes pārstāvim 2023. gadā

Vēži

Diena nesīs daudz mazu problēmu un nepatikšanas, taču centies nekaitināt likteni. Caurums zeķubiksēs, traips uz mīļākā džempera un izlijusi kafija viennozīmīgi nav tā vērta, lai sabojātu garastāvokli sev un citiem. Uztveriet to filozofiski, aiciniet palīgā optimismu un humora izjūtu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment