3. maija dienas horoskops – šodien tev veiksies!

Iepazīsties ar savu šīs dienas horoskopu – uzzini, ar ko tev rēķināties un kas tevi sagaida!

Mēs esam sagatavojuši katras Zodiaka zīmes prognozi šai dienai. Tā tev palīdzēs būt gatavam jebkuram dzīves šķērslim, ko tev priekšā liek liktenis.

Uzdrīksties, baudi, izkāp no savas komforta zonas un dzīvo katru dienu ar prieku!

AUNS

Vari būt drošs par to, ka neveiksme šodien tevi negaida uz neviena stūra. Vari droši atļauties mazliet vairāk, jo veiksme stāvēs tev blakus, atvairot jebkuru neizdošanās iespēju.

VĒRSIS

Centies būt saudzīgāks pret citu cilvēku jūtām. Kāds tev ir “uzmetis aci” un vēlas kaut ko vairāk – varbūt ir pienācis laiks šim cilvēkam dot iespēju sevi pierādīt?

DVĪŅI

Šodien būtu ieteicams visu sakārtot pa plauktiņiem. Haoss tevi izsitīs no līdzsvara un neļaus normāli funkcionēt. Esi gatavs jebkuram situācijas pavērsienam – pat A, B un C plāni varētu nelīdzēt.

VĒZIS

Lai gan viss apkārt bruks un juks, tu spēsi saglabāt pozitīvismu, neko pārāk neņemot pie sirds. Tā tik turpināt! Pēc ilgiem laikiem saņemsi pelnīto atalgojumu par savu smago darbu.

LAUVA

Liksies, ka radušās grūtības ir pielikušas punktu galvenajam mērķim, tomēr ir kāds cilvēks, kurš tev visu var palīdzēt savest kārtībā. Šodien tev ar viņu būs saskarsme, bet, iespējams, nenojautīsi par viņa spējām.

JAUNAVA 

Esi vērīgs! Liktenis sūtīs zīmes, kas teiks priekšā, kāda ir pareizā izvēle un kā rīkoties. Pašam būs grūti pieņemt lēmumus, jo būs pārāk daudz “par” un “pret” – koncentrējies, centies būt taisnīgs!

Lasi vēl: “Bailēm lielas acis.” Četras dzīves gudrības katrai Zodiaka zīmei

SVARI

Nevajag pārāk ātri doties pretī nezināmajam. Spontanitāte ir laba, tomēr tu ar to pēdējā laikā šauj pār strīpu. Centies ieturēt distanci no cilvēkiem, kuri tev bremzē ceļu pretī laimei.

SKORPIONS

Nevajag pārāk klausīties tajā, ko citi saka par tevi. Tas ir viedoklis, kam tevi nevajag ietekmēt. Esi brīvāks attiecībā pret citu interesēm un vajadzībām – nāksies pielāgoties.

STRĒLNIEKS 

Beidzot varēsi izpaust to, ko sen esi vēlējies citiem darīt zināmu. Ir laiks noslēpumus izlikt uz āru un parādīt cilvēkiem savu patieso “es”.

MEŽĀZIS

Zināsi mazliet vairāk, nekā drīkstēsi teikt. Būs sevi jāsaņem rokās, lai kādam citam neradītu nepatikšanas. Nāksies sevi turēt rāmjos, tādēļ diena būs diezgan saspringta.

ŪDENSVĪRS

Šodienas plānus mierīgi vari atcelt, jo uzradīsies piedāvājumi, kuriem vienkārši nespēsi atteikt, tomēr tas nenozīmē, ka pienākumi ir jānoliek malā!

ZIVIS

Droši vari citiem pamācīt, kā labāk darāms – tu konkrētajā jomā esi īsts eksperts, tādēļ tavus padomus ļoti novērtēs. Šādā veidā vari izsisties līdz vietai, kur sen esi vēlējies nokļūt!

Leave a Comment