3 veidi kā uzzināt, kas tu biji iepriekšējā dzīvē

Daudzi cilvēki sapņo uzzināt, kas viņi bija iepriekšējā dzīvē. Ir iespējams ieskatīties pagātnē, un ir vairāki pārbaudīti veidi, kā to izdarīt.

Jums vienkārši jāatrod īstā, lai paceltu noslēpuma plīvuru un uzzinātu visu par savām reinkarnācijām.

Katra dvēsele nāk pasaulē daudzas reizes, reinkarnējoties un atstājot pēdas atmiņā. Pateicoties pārbaudītām metodēm, ikviens varēs atcerēties, kas viņš bija iepriekšējā dzīvē, un atbildēt uz daudziem jautājumiem par noteiktiem hobijiem, centieniem un pat sapņiem.

Eksperti iesaka izmantot 3 metodes, kas daudziem cilvēkiem ir palīdzējušas labāk iepazīt savu “es” un saprast, kāpēc viņu atmiņā dažkārt parādās dīvaini attēli, kas nav saistīti ar realitāti.

1. metode

Sapņi var kļūt par saikni ar pagātni. Lai uzzinātu vairāk par iepriekšējām reinkarnācijām, ir svarīgi ierakstīt un analizēt sapņus.

Pateicoties sistemātiskai analīzei, pēc pāris mēnešiem daudzi sāk saprast, ka sapņos redzamie attēli parāda pagātni, nevis nejauši redzētus notikumus.

Lai redzētu sapņus par iepriekšējām reinkarnācijām, ezotēriķi iesaka praktizēt meditāciju tieši pirms gulētiešanas.

Tie palīdz noskaņoties un atbrīvot sevi no svešām domām.

Pat elpošana, atslābināta poza un vēlme uzzināt par savu pagātni noņems blokus no atmiņas, un miega laikā biežāk sāks parādīties pagātnes dzīves attēli.

2. metode

Intuitīvi katrs cilvēks rīkojas pareizi, tikai jāiemācās uzticēties savai iekšējai balsij. To var izdarīt, izmantojot pārbaudītus vingrinājumus.

Intuīcija ir uzkrāta pieredze, kas attiecas ne tikai uz šo, bet arī uz iepriekšējām dzīvēm. Savas rīcības analīze, profesijas izvēle, vaļasprieki un pat apģērbs kļūs par durvīm uz pagātni.

Lasi vēl: Karmas mīklas: kā saprast, ka esat saticis mīlestību no iepriekšējās dzīves

Dažreiz cilvēki izvēlas lietas no pagātnes laikmetiem, bet nedomā par iemesliem, kāpēc viņi to dara.

Tas pats attiecas uz zināšanām un pieredzi: cilvēki bieži cenšas strādāt amatos, kas šķiet intuitīvi pazīstami un saprotami.

Neizskaidrojama pievilcība noteiktu tautu reliģijai, kultūrai, dzīvei un virtuvei var būt pavediens, kas palīdzēs atšķetināt pagātnes dzīves noslēpumu.

3. metode

Jūs varat arī uzzināt par savu iepriekšējo dzīvi, izmantojot parastu spoguli. Pirmkārt, tā virsma ir jānotīra, lai uz tās nepaliktu sveša informācija.

Vingrinājums tiek veikts sistemātiski. Katru reizi jānostājas blakus spogulim, bet tā, lai nekrustotos ar savu atspulgu.

Ir svarīgi klusēt un noskaņoties, lai svešas domas netraucētu un nenovirzītu no mērķa – uzzināt pēc iespējas vairāk par sevi.

Koncentrējoties uz jautājumu par to, kas notika iepriekšējā dzīvē, jums rūpīgi jāaplūko savs atspulgs, bet nekoncentrējiet savu skatienu.

Tam jāiekļūst dziļi. Pēc dažām sesijām varēsi ķert pagātnes bildes, kuras var uztvert kā prāta spēles, bet, ja uz tām pievērsies, parādīsies iekšēja atbilde. Viņš virzīs domas un jūtas pareizajā virzienā.

Mācīšanās par iepriekšējām dzīvēm ir svarīga, jo šī pieredze var palīdzēt tagadnē.

Tiem, kuri vēl nav izlēmuši par saviem mērķiem un aicinājumu, šādi vingrinājumi palīdzēs izvēlēties pareizo ceļu uz labklājību, izskaidros daudzus notikumus un arī atklās talantus, kas pagaidām snauduši.

Leave a Comment