Karmas mīklas: kā saprast, ka esat saticis mīlestību no iepriekšējās dzīves

Cilvēku likteņi ir cieši saistīti, un karmiska tikšanās ar dvēseles radinieku var būt nepārvarama. Ja jūtat, ka esat saticis mīlestību no savas iepriekšējās dzīves, ir daudz pazīmju, kas palīdzēs jums to droši zināt.

Karma atspoguļo iepriekšējo dzīvju ietekmi uz realitāti. Saskaņā ar vienu versiju mēs šajā dzīvē ienākam nevis vieni, bet kopā ar citiem līdzīgi domājošiem cilvēkiem.

Tāpēc daudzas tikšanās dzīves ceļojuma laikā nepavisam nav nejaušas un tām ir karmisks raksturs. Ir vairāki veidi, kā noteikt, vai karmiskā mīlestība jūs ir pārņēmusi, un par tiem pastāstīs eksperti.

1. Pēkšņa pievilcība

Vai tev ir gadījies, ka, satiekot svešinieku, tu sāc ar viņu runāt tā, it kā būtu viņu pazinis visu mūžu?

Vēlme pēc komunikācijas un nekontrolējama pievilcība cilvēkam norāda, ka jūs pazinājāt viens otru iepriekšējās dzīvēs.

2. Darbību paredzēšana

Cilvēks, kuru mīlējāt pagātnē, jums ir pazīstams: jūs prognozēsit viņa domas, ieradumus, rīcību un rīcību.

Sākumā jūs, iespējams, to nezināt, bet vēlāk kļūs skaidrs, ka jūs zināt cilvēku kaut cik labi. Tas norāda, ka jūsu dvēseles ir pazīstamas viena otru jau ilgu laiku.

3. Telepātija

Dvēseles radinieki var sajust viens otru no attāluma, it kā viņi atrastos tuvumā. Nav svarīgi, cik kilometru jūs šķir: ja tā ir karmiska mīlestība, jūs dzirdēsit otra cilvēka domas un meklēsit tikšanos ar viņu.

4. Spēcīgs riebums

Ja jūs satiekat kādu cilvēku un uzreiz jūtat pret viņu antipātijas, lai gan viņš jums neko sliktu nav nodarījis, iespējams, jums ir darīšana ar kādu, kurš jums ir licis ciest pagātnē.

5. Emociju sacelšanās

Pirmo reizi satiekot savu iepriekšējās dzīves partneri, emocijas var būt viesulis. Sajūsmas un laimes, baiļu un vēlmju sajaukums var jūs satvert jau no pirmajām minūtēm un nelaist vaļā ļoti ilgu laiku.

Karmiskā mīlestība liek par sevi manīt uzreiz un ļoti maina dzīvi. Jūsu jūtas būs spēcīgas un dziļas un neļaus jums palaist šo cilvēku.

6. Garīgā saikne

Fiziskā pievilcība tiek uzskatīta par galveno cilvēku pievilcības kritēriju. Tomēr, kad satiekas radniecīgie gari, viņa pazūd otrajā plānā.

Jūs atklāsiet, ka jums ir kopīgi mērķi, esat līdzīgi garīgi un emocionāli un pilnībā saprotat viens otru.

Karmiskais partneris atklās jūsu dvēseles noslēpumus, paaugstinās jūsu pašcieņu un liks jums justies kā dzīvam un laimīgam cilvēkam.

7. Bezsamaņas atmiņas

Tās ir atmiņas, kas atklājas ļoti smalki, gandrīz nemanāmi. Piemērs ir neapzināts kairinājums no cilvēka ieradumiem, kam nav pamata. Šī reakcija izriet no iepriekšējās dzīves pieredzes.

8. Perfekta saderība

Miera un drošības sajūta blakus cilvēkam, pat svešiniekam, liecina par dvēseļu radniecību.

Jums nav jādzīvo kopā ar šo cilvēku, lai izjustu šīs sajūtas, bet, atrodoties blakus, jūs vienmēr jūtat neredzamu atbalstu.

9. Dziļas attiecības

Karmiskās attiecības ir grūti salīdzināt ar parastajām. Tie liek tev no sajūsmas drebēt.

Protams, pēc šādas tikšanās nav iespējams atgriezties normālā dzīvē, jo tas vienreiz un uz visiem laikiem mainīs likteni.

10. Sirsnība

Ar cilvēku, kurš agrāk bija jūsu dzīves mīlestība, jūs varat pilnībā atvērties un izstāstīt visu, kas ir jūsu sirdī.

Viņš nekad nepārmetīs, viņš dzirdēs katru vārdu un pret visu izturēsies ar sapratni. Pateicoties šādai tikšanās reizei, jūs jutīsities ērti un dabiski, un bailes un šaubas pazudīs uz visiem laikiem.

Pilnīga pagātnes dzīves atmiņas zudums ir pilnīgi normāla parādība lielākajai daļai cilvēku.

Tomēr mūsu emocijas, ko piedzīvojām pagātnē, paliek.

Tāpēc, ja jūs satikāt cilvēku un kaut kur dziļi sevī sajutāt spēcīgu emocionālu reakciju, ieskatieties tuvāk – iespējams, jūsu pagātnes mīlestība ir jums blakus. 

Leave a Comment