7 uzvedības veidi, kas ātri izjauks jūsu attiecības

Attiecības ir smags abu darbs, lai panāktu laimīgu iznākumu. Psihologi iesaka atbrīvoties no noteiktas uzvedības, lai uzlabotu attiecības ar partneri.

Vainošanas spēle

Visi cilvēki pieļauj kļūdas – tā ir daļa no cilvēciskās būtības. Tomēr, ja kaut kas neizdodas, ir viegli norādīt ar pirkstu un vainot kādu citu. Taču tas var iznīcināt jūsu attiecības. Vainošanas spēle ir destruktīva – tā rada aizbildināšanās un apvainojumu ciklu, kas iznīcina saikni starp cilvēkiem. Tā vietā, lai rādītu ar pirkstiem, pievērsieties problēmas risināšanai.

5

Būt sliktam klausītājam

Klausīšanās nav tikai klusēšana, kamēr runā cilvēks, ar kuru sarunājaties. Tas nozīmē būt klātesošam, izrādīt empātiju un saprast klausītāja viedokli. Tāpēc, ja vēlaties, lai jūsu attiecības būtu veiksmīgākas, pārliecinieties, ka jūs ne tikai dzirdat, bet patiešām uzklausāt cilvēkus savā dzīvē.

Pārmērīga kritika

Kritiku ir grūti uzklausīt. Tomēr tieši pārmērīga kritika var nodarīt vairāk ļauna nekā laba. Pārmērīga kritizēšana var graut uzticību un draudzīgumu. Tā liek cilvēkiem justies nosodītiem, negribīgiem un aizsargājošiem. Tā vietā, lai koncentrētos uz to, kas ir slikts, mēģiniet novērtēt to, kas jau ir.

Lasi vēl: 7 žesti un pozas, no kurām ikvienam ir jāatbrīvojas

Pašaprūpes neievērošana

Rūpes par sevi nav egoisms. Ir svarīgi pārliecināties, ka pietiekami atpūšaties, labi ēdat un atvēlāt laiku tam, kas jums patīk. Ja jūtaties labi, jūs, visticamāk, arī attiecībās ienesīsiet pozitīvismu un enerģiju. Tāpēc neaizmirstiet par rūpēm par sevi.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 53%

0%

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment