Veiciet šīs divas barošanas, un jūsu rozes ziedēs kā trakas

Lai rozes ziedētu krāšņi un ilgstoši, augi jābaro ar pareizo mēslojumu. To vislabāk izdarīt pavasarī, kad ziedam pēc garās ziemas īpaši nepieciešami vitamīni.

Pieredzējuši dārznieki dalījās ar veselīga mēslojuma receptēm, kas izgatavotas no dabīgām sastāvdaļām.

Rožu barošana pavasarī nodrošinās augu ar elementiem, kas nepieciešami pilnīgai augšanai un ziedēšanai. Lai to izdarītu, varat izmantot vairākus šķīdumus, kurus vajadzētu laistīt ar ziedu, pirms sāk parādīties pumpuri un dzinumi.

Olu čaumalas

Šis ir lielisks organiskais mēslojums rozēm, kas satur daudz kalcija, kas veicina šī greznā zieda augšanu un sulīgu ziedēšanu. Bet ir svarīgi pareizi sagatavot risinājumu. Lai to izdarītu, no čaumalas jānomazgā viss atlikušais proteīns, rūpīgi jāizžāvē un jāsasmalcina smalkā pulverī.

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2024. gada 29. aprīļa līdz 5. maijam: ne visiem būs iepriecinoša nedēļa!

Pēc 50 gramiem šī pulvera nepieciešams ielej litru verdoša ūdens un atstāt nedēļu, laiku pa laikam maisot. Pēc tam uzlējumu atšķaida ar trīs litriem ūdens un aplaista dārza krūmus.

Raugs

Raugu izmanto, lai sagatavotu mēslojumu dažādiem augiem. Un rozes nebija izņēmums. Šādi papildinoši ēdieni piesātinās tos ar noderīgām vielām, kas palīdz ziediem augt un krāšņi ziedēt. Lai pagatavotu šo mājās gatavoto mēslojumu, 10 litros silta ūdens jāatšķaida 10 grami sausā rauga un divas ēdamkarotes cukura.

Infūziju nepieciešams nosēdināt divas stundas siltā vietā. Pēc tam to vajadzētu atšķaidīt ar 50 litriem ūdens un laistīt augus.

Leave a Comment