7 uzvedības veidi, kas ātri izjauks jūsu attiecības

Aizvainojuma turēšana

Pagātnes tēlu turēšana var būt kā smagas mugursomas nēsāšana – tā apgrūtina jūs un apgrūtina virzību uz priekšu. Negatīvas atmiņas rada aizvainojumu un rūgtumu, kas var saindēt jūsu attiecības.

Tās liek jums iesprūst pagātnē, neļaujot pilnībā dzīvot tagadnē. Piedošana nenozīmē aizmirst vai piedot notikušajam. Tas nozīmē atbrīvoties no sāpēm, kas ar to saistītas.

Izvairieties no sarežģītām sarunām

Ja izvairīsieties no sarunām par problēmas risināšanu, tās tikai palielināsies. Tas tikai atliek neizbēgamo un ļauj nelielām problēmām saasināties. Labāk ir atklāti aprunāties ar savu otro pusīti par problēmām un to risinājumiem.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 53%

0%

Nespēja izrādīt pateicību

Izrādot pateicību, mēs atzīstam citu cilvēku vērtību un nozīmi. Tas vairo uzticību un padziļina saikni. Neļaujiet pateicībai pazust. Atvēliet laiku, lai regulāri izteiktu pateicību cilvēkiem savā dzīvē. Vai tā būtu ātra pateicība, vai sirsnīga saruna par viņu nozīmību.

Leave a Comment