Eksperti nosaukuši naudas pazīmes, kuras nekādā gadījumā nevajadzētu palaist garām!

Cilvēki ir ticējuši pazīmēm kopš seniem laikiem. Mūsu senču gudrība ļauj izvairīties no daudzām nepatikšanām, kā arī ienest mūsu dzīvē materiālo labklājību.

Mūsdienu pasaulē populāras ir arī naudas pazīmes. Ar viņu palīdzību katra nedēļas diena var kļūt īpaša un izdevīga. Ņemot vērā savu senču gudrību, jūs varat viegli izvairīties no nepatikšanām un palikt pie naudas. Izmantojiet praktiskus padomus, lai katru dienu uzlabotu savu finansiālo stāvokli.

Pirmdiena

Svarīgi nedēļas sākumu pavadīt piesardzīgi. Neplānojiet neko jaunu, īpaši, ja lietas ir saistītas ar naudu.

Uzmanieties no naudas aizdošanas , pretējā gadījumā jums tiks lūgts aizņemties naudu visu nedēļu, un jūs, iespējams, nekad vairs neredzēsit daļu no saviem ietaupījumiem.

Peļņu uz visu nedēļu vari piesaistīt, ja aizņemies sāli no kaimiņiem.

Pirmdien cilvēki naudu neskaita, lai nepaliktu ar tukšām kabatām.

Atliec spontānos pirkumus, pretējā gadījumā viss, ko iegādājies nedēļas pirmajā dienā, var salūzt un nauda tiks izšķiesta.

Lasi vēl: Naudas un karjeras zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 6. maija līdz 12. maijam: nepalaidiet garām šo izdevīgo laiku, lai uzlabotu savu dzīvi!

Otrdiena

Otrdien naudu neaizdod un neņem. Ja pārskaitīsi naudu, vari no tās šķirties, bet, ja aizņemies, tad esi gatavs pavadīt ilgu laiku saspiestā stāvoklī.

Otrdien dzimušais tiek uzskatīts par laimīgu un nepiedzīvos finansiālas grūtības. Ja šajā nedēļas dienā satiec dzimšanas dienas cilvēku, tad tavas finanšu lietas ies kalnā.

Otrdien vari griezt nagus finansiālajai labklājībai. Tomēr nepiešķiriet tiem smailu formu, lai izvairītos no nepatikšanām.

Nedēļas otrajā dienā makā tiek ievietoti amuleti, lai tie piesaistītu materiālo labklājību.

Trešdiena

Trešdien cēls ziedojums palīdzēs savākt naudu. Apmainiet lielu banknoti (no piecdesmit eiro) pret sīknaudu un izdaliet tiem, kam tas ir nepieciešams. Jūsu dotā nauda noteikti atgriezīsies pie jums lielākā daudzumā.

Novietojiet zem papēža monētu, vēlams niķeli. Staigājiet ar to visu dienu, lai piesaistītu veiksmi.

Trešdien varat cept pīrāgus, piesaucot mīklu labklājībai un labklājībai. Pabarojiet ar tiem visus mājsaimniecības locekļus, lai jūsu ģimenē nebūtu finansiālu grūtību.

Trešdien viņi iegādājas ikdienā nepieciešamās lietas. Tie kalpos ilgu laiku un būs iztērētās naudas vērti.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment