Daudzas problēmas mājoklī var novērst ļoti vienkārši un ātri. Galvenais ir pielietot pareizās metodes. Rakstā izklāstīti padomi par māju, kas agrāk vai vēlāk palīdzēs jebkurā gadījumā.
1.Nekādas nepatīkamas smakas somā
Nepieciešams likvidēt nepatīkamu aromātu somā? Uz vienu dienu ievietojiet tajā neizmantotu tējas maisiņu.
2.Caurules bez aizsērējumiem
Izmantojiet sāli, lai iztīrītu kanalizācijas caurules. Ieberiet to caurulē un izskalojiet to ar verdošu ūdeni.
3.Salabojiet izbalējušu ādas apģērbu
Bieži vien, atrodoties ļoti ilgi saulē, mākslīgā āda izbalē. Lai no tā izvairītos, ir jālieto soda, kuras nelielu daudzumu ar sūkļa palīdzību uzklāj uz problemātiskajām vietām.
4.Tīrs gludeklis
Sodrējus uz gludekļa pamatnes viegli noņem ar amonjaka un etiķa maisījumu. Iemērciet šķīdumā mīkstu drānu un noslaukiet gludekli.
5.Dārzeņu zupa
Zupās, kas gatavotas no svaigiem dārzeņiem, nelieciet garšvielas – lauru lapu, melnos piparus un citas. Gatavu zupu labāk pārkaisa ar garšaugiem – tā ir veselīgāka un garšīgāka.
6.Higiēna virtuvē
Noteikti apstrādājiet koka virtuves dēlīšus ar ūdens un etiķa šķīdumu.
7.Salāti ar eļļu
Augu eļļa salātiem jāpievieno tikai pēc tam, kad pievienota sāls, etiķis un pipari. Atcerieties, ka sāli eļļā nav iespējams izšķīdināt.
8.Auksts kompots
Lai ātri atdzesētu karstu kompotu, ievietojiet trauku ar to lielākā katlā ar aukstu, sālītu ūdeni.
Lasi vēl: Psiholoģiskais tests: jūsu matu suka pastāstīs par jūsu raksturu un attiecībām ar vīriešiem
9.Garšīgi griķi
Lai izvārītu garšīgu griķu putru, ūdens jābūt divreiz vairāk nekā putraimu. Katlu, kurā vārās putra, pārklājiet ar vāku. Vispirms putru vāriet uz lielas uguns un pēc tam uz mazas uguns.
10.Zivis bez smaržas
Gatavojot tāda veida zivis kā plekste un menca, tās izdala nepatīkamu specifisku smaku, ko var novērst, ēdienam pievienojot pētersīļa sakni, seleriju. Nav lieki ēdienam pievienot sīpolus.
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!