Salāti ar redīsiem un sieru ir labs papildinājums jebkurai pusdienu vai vakariņu piedevai. Tos var ēst arī kā patstāvīgu ēdienu.
Iesakām iepriecināt sevi un tuviniekus ar gardiem salātiem.
Sastāvdaļas:
Redīsi – 250 grami
Olas – 4
Cietais siers – 150 g
Šķiņķis – 200 g
Loki
Majonēze
Sāls.
Lasi vēl: 18 apķērīgu un gudru saimnieču padomi katrai dienai: ne aizsērējums, ne slikta smaka vairs nebūs problēma
Pagatavošanas metode:
Nomazgājiet redīsus, nogrieziet astes un galus, sarīvējiet uz rupjas rīves. Uz tās pašas rīves sarīvē sieru. Cieti vārītas olas atdzesē, nomizo un sarīvē uz smalkās rīves, šķiņķi sagriež salmiņos. Nomazgā, nosusina un sasmalcina lokus.
Tagad ķerieties pie salātu pagatavošanas. Uz trauka uzlieciet gatavošanas riņķi un kā pirmo kārtu izklājiet šķiņķi, tad olas, lokus, sieru un redīsus.
Katru kārtu pārklāj ar majonēzes sietiņu un pēc vajadzības sāla.
Salātu virspusē dekorē ar zaļumiem un tūlīt pasniedz.