Kāds tu esi mīlestībā

Ķiršu zieds ir ne tikai daudzu meiteņu mīļākais zieds, bet arī kā līgavas simbols. Vēlaties uzzināt, kāds tu esi mīlestībā? Paskaties uz šo vienkāršo attēlu.

Izvēlieties vienu no ķiršu ziediem un uzziniet kaut ko interesantu par sevi un savu attieksmi pret mīlestību.

Zieds A:

Jūs esat romantisks cilvēks un persona, kas vienmēr ir godīga savās izjūtās.

Jums nekas nav svarīgāks par mīlestību. Tu esi taisnīgs ar jūsu dvēseles draugu. Ir svarīgi, lai jūs būtu tik atvērti un patiesi, cik vien iespējams, ar savu partneri. Un tiešām, šķiet, ka jums ir veselīgas, nobriedušas un stabilas attiecības. Tomēr, ja esat viens pats, jums būs grūti likt jūsos iemīlēties. Jums ir tik sarežģīts raksturs.

Atcerieties, ka ne vienmēr iespēja, ka pati iespēja pieklauvē pie jūsu durvīm. Dažreiz šīs pašas iespējas ir jāizveido pašam. Pirmkārt, tas attiecas uz mīlestību. Tāpēc, ja jūs patiešām vēlaties mīlestību, nepalaidiet garām izredzes un, vislabāk, izveidojiet tās pats!

LASI ARĪ: Kurām Zodiaka zīmēm nauda pati līp klāt

Zieds B:

Jūs esat gudrs un romantisks.

Turklāt jūs esat ļoti draudzīgs un sabiedrisks cilvēks. Jums šķiet, ka komunikācija un pareizā dialoga veidošana ir vissvarīgākā attiecībās.

Ja rodas problēma, jūs mēģināt noskaidrot, kā to atrisināt, un ne tikai jāuztraucas par šo problēmu, atrisinot sevi. Jūsu mīlestība ir ļoti kaislīga un romantiska. Kad jūs patiešām mīlat kādu, jūs veltāt sevi šai personai. Jūs izturaties pret savu partneri tādā veidā, kādu attieksmi vēlaties saņemt.

Ir pilnīgi dabiski, ka jūs sagaidāt tādu pašu attieksmi no sava dvēseles drauga. Jūs vēlaties būt jūsu mīļākais partnerim. Turklāt jūs vēlaties, lai jūsu partneris būtu līderis attiecībās, nevis jūs. Labā šīs vārda izpratnē, pēc savas dabas, jūs esat vadāms cilvēks.

Zieds C:

Jūsu mīlestība ir aizraujošs piedzīvojums. Mīlestībā jūs esat ļoti aktīvs un bezkompromisa. Jums patīk radīt aizrautību. Un jums patīk spēlēt vadošo lomu attiecībās, bet jūs ne vienmēr esat līderis. Jūs vēlaties plānot randiņus kopā ar savu dvēseles draugu. Tikai dažkārt jūs ļausiet savam partnerim uzņemties vadību.

Šķiet, ka jums patīk vardarbīgas emocijas un kaislības. Bīstama vai aizliegta mīlestība ir tieši tā, kas jūs piesaista. Jūs esat garlaicīgi, dzīvojot rutīnā bez ievērojama riska. Bet, neskatoties uz šādām vēlmēm, jūs arī saprotat, ka normālas, stabilas attiecības ir svarīgas. Dažās kaislībās nevar iet pārāk tālu.

LASI ARĪ: Andželas Perlas horoskops 2019. gada aprīlim – būs iespēja atbrīvoties no visa, kas kavē!

Zieds D:

Neskatoties uz to, ka jūs esat tālu no spilgtas personas, jums ir kaut kas pievilcīgs un burvīgs. Jūs esat apveltīts ar klusu un maigu šarmu, kas piesaista pretējo dzimumu, kā magnēts.

Jūs esat rezervēts un kautrīgs cilvēks, bet jūsu izskats ir ļoti pievilcīgs. Sakarā ar to, ka jūs esat pārāk laipns un uzticīgs savai dabai, dažkārt jums var būt grūti un neērti, pat to cilvēku sabiedrībā, kurus labi pazīstat.

Jūsu laipnība var izspēlēt nežēlīgu joku ar jums. Tāpēc jums nevajadzētu būt pārāk uzticamiem un naiviem. Ja kāds pret jums ir laipns un ir skaidra interese par jums, tas parasti nozīmē, ka personai jūs patīkat, tāpēc … domājiet un rīkojieties uzmanīgi!

Turklāt jūs esat ļoti juteklisks un seksīgs cilvēks. Vienīgi ar savu partneri jūs kļūstat mežonīgs un neciešams. Jūs dodat priekšroku iniciatīvai, nevis vadībai.

Ja esat izvēlējies vairāk nekā vienu ziedu:

Jūsu mīlestība ir spēcīga un tai ir īpašs magnētisms! Tu ļoti mīli, un jums ir tas, ko mīlēt šajā dzīvē. Jūs izstarojat prieku un optimismu, lai kur jūs dotos un kur jūs atrodaties.

Cilvēkus piesaista jūsu pozitīvā enerģija, un viņiem ir vienkārša komunikācija ar jums. Jūs esat ļoti sirsnīgs, reāls cilvēks. Neatkarīgi no tā, ko jūs sakāt, jūs nevarat melot vai kādu citu aptīt apkārt pirkstam.

avots: esotericblog

Leave a Comment