Jauns trends dzimumdzīves uzlabošanai: G-punkta injekcijas; Vai tas darbojas?

what-o-shot-feels-like-2

Beka atklāj, ka viņai nekad nav bijušas problēmas sasniegt orgasmu un viņai ir regulāra dzimumdzīve ar viņas puisi Badiju. Viņa šo procedūru veica intereses vadīta, lai gan atzīst, ka to nepārtraukti atlika, jo doma par adatas duršanu viņas sievišķajās ķermeņa daļās, lika viņai bailēs sarauties.

Bekas procedūra ietvēra viņas pašas venozo asiņu plazmas ievadīšanu klitorā un G-punktā, kas palielinātu to apjomu veicinātu cilmes šūnu veidošanos, tādējādi palielinot šo baudas punktu jutību.

Pirms procedūras ārsts izmanto anestēzijas krēmu, lai Beka neizjustu diskomfortu procedūras laikā. Beka ārstam uzticas un ļaujas procedūrai, kas ilgst aptuveni pusstundu. Atlabšanas periods katrai sievietei var atšķirties – lielākā daļa sieviešu jau tajā pašā vakarā var nodoties procedūras rezultātu izmēģināšanai, kamēr citas to varēs darīt tikai pēc 2-3 dienām. Bekas gadījumā atlabšana bija tik ilga kā paredzēts un jau tai pašā vakarā viņa, intereses vadīta, nolēma novērtēt procedūras ieguvumus kopā ar savu puisi Badiju.

Lasi vēl: Kā attīstīt jutekliskumu vēl krietni pirms mīlēšanās – sagatavošanās tantriskajam seksam

Šādas procedūras dažām sievietēm nedod neko vairāk kā tukšāku naudas maku, turpretī dažām sievietēm tas ir pavērsiena punkts dzimumdzīvē. Bekas gadījumā sajūtas dzimumakta laikā bija spēcīgākas, viņa šīs papildus sajūtas apraksta kā “kņudošu sajūtu, ko mēs visi izjūtam, kad esam pa nakti ilgstoši gulējuši uz kājas, kura jau palikusi nejūtīga un tad, kad manam gulēšanas pozu, tad As**is tajā atkal sāk riņķot”. Arī viņas puisis novērtēja papildus sajūtas, ko viņš guva seksa laikā.

https://youtu.be/fTHWCmPBmBc

Šādas injekcijas sola sievietēm uzveikt dažādas ar dzimumorgāniem saistītas problēmas, tai skaitā pat anorgasmiju. Ņemot vērā cik dažādi ir mūsu ķermeņi un to reakcijas, ir grūti teikt vai procedūra ir domāta tieši tev, taču, ja esi gana drosmīga, tevī mīt vēlme eksperimentēt un tavs ginekologs tev to neaizliedz, tad kāpēc gan ne?

 

Leave a Comment