Lietas, kuras tu ienīsti, balstoties uz savu horoskopa zīmi

AUNS

Viņš nevar ciest cilvēkus, kuri visu dara ļoti lēnām, kuri pārāk detalizēti visu izskaidro, kavējas, ir mazliet stūrgalvīgi, kā arī viņš nevar ciest, ja viņam neatbild uz vēstulēm un īsziņām. 

VĒRSIS

Viņam nepatīk pārmaiņas, cilvēki, kuri lielās, ģērbjas nevīžīgi. Nepatīk nepraktiski joki, nemīl, ja jāuzstājas kāda priekšā. Vērsis necieš izmest pārtiku. 

DVĪŅI

Viņam nepatīk, ja viņam liek runāt klusāk, nepatīk cilvēki, kuriem nav humora izjūtas, un riebjas kurpes, kuras spiež kāju. 

VĒZIS

Pirmajā vietā nepatīkamo lietu sarakstā viņam ir tas, ja viņu kritizē, tālāk ierindojas neciešami karstas istabas, lietu pazaudēšana, cilvēki, kuri ģērbjas pārāk izaicinoši un cilvēki, kuriem neinteresē Vēža jūtas. 

LAUVA

Necieš atrasties aukstumā, riebjas cilvēki, kuriem liekas, ka viņi zina visu. Nepatīk, ja kāds liek Lauvai piebremzēt, necieš neinteresantus cilvēkus.

JAUNAVA

Nepatīk neorganizēti, nekārtīgi cilvēki, tādi, kuri neprot pareizi runāt. Nepatīk jūtu izrādīšana publiskās vietās un cilvēki, kuri gaisā tur vienu pirkstu, kamēr runā pa telefonu.

SVARI

Necieš visu, kas rada disbalancu viņu dzīvē, necieš rupjus un konfrontējošus cilvēkus, nežēlību pret dzīvniekiem, cilvēkus, kuri neatbild uz zvaniem, nekārtīgas mašīnas un dīvainus matu griezumus.

SKORPIONS

Viņš necieš meļus, cilvēkus, kuri ir pasīvi, viņam nepatīk, ja viņam liek atklāt kādu noslēpumu. Tāpat viņš necieš, ja par viņu aiz muguras runā negatīvas lietas. 

STRĒLNIEKS

Necieš ceļot kopā ar čīkstuļiem, nepatīk, ja viņu apvaino, ka viņš neprot apieties ar finansiālām lietām, riebjas, ja viņam aizrāda par kavēšanos.

MEŽĀZIS

Viņš ienīst cilvēkus, kuri aizņemas naudu, necieš atstāt bērnus mājās un cilvēkus, kuri par sevi pienācīgi nerūpējas.

ŪDENSVĪRS 

Viņš necieš, ja viņam pasaka, ka viņš pats nesaprot, ko dara, nepatīk kavēties pagātnē, necieš neuzticamus cilvēkus, likumus un cilvēkus, kuri nepiekrīt viņa viedoklim.

ZIVIS

Viņš neieredz cilvēkus, kuri aiziet prom strīda laikā, cilvēkus, kuri smejas pārāk skaļi, necieš jebkāda veida ļaunumu un lēnus braucējus.

Avots: yourtango.com

Leave a Comment