Māte atklāj, pie kā noved vienaudžu vardarbība skolā. Tam ir jāpieliek punkts!!!

Festivāls, kā izrādījās, bija tikai acu aizmālēšanai. Meitenes Kesidiju aizveda uz privātmāju, kur viņu Iz**roja 2 vecāki puiši. Puišus Kesidija nepazina. Viņi Iz**roja, uzņemot laiku – viens sargāja ārdurvis, kamēr otrs Iz**roja meiteni – pēc noteikta laika viņi mainījās. Meitenes tikmēr gaidīja viņu citā istabā. Kesidija saprata, ka pretoties nav jēgas, puiši bija vecāki un fiziski spēcīgi. Viņai bija bail izrādīt pretestību.

cassidy-2

Pēc šī gadījuma Kesidija nomainīja skolu, taču viņas emocionālais stāvoklis laika gaitā krasi pasliktinājās. Kesidija bieži piedzīvoja atmiņu uzplaiksnījumus no tā vakara, viņa guļot murgoja, cieta no separācijas trauksmes un posttraumatiskā stresa sindroma.

Lasi vēl: FOTO: Sieviete taisa bezmaksas tetovējumus vardarbībā cietušām sievietēm

cassidy-3

Kesidija izvēlējās neiesniegt prasību ne pret vienu savu pāridarītāju, jo baidījās par savu dzīvību. Detektīvi 2 gadu laikā tikās ar Kesidiju 20 reizes, bet viņa nevēlējās atvērt lietu.

Turpat 2 gadu laikā pēc traģ**kajiem notikumiem 2015.gada 12.decembrī Kesidija izdarīja pašnāvību.

Kesidijas māte Linda aicina neatstāt vienaudžu vardarbību bez ievērības – tam vienreiz par visām reizēm ir jāpieliek punkts, kamēr tā nenoved pie vēl kāda bērna vai jaunieša upura.

cassidy-5

Avots: elitereaders.com

Leave a Comment