Mīļākā māsiņa pasaulē – neticēsi, ko viņa izdarīja sava brāļa labā!

Šādi mazi dzīves momenti ir katra vecāka sapnis.

Katra mamma noteikti ir pieredzējusi mirkļus, kad bērni nespēj savā starpā sadzīvot, bet šai mammai par to laikam nav jāuztraucas.

Diezgan reta parādība, ka māsa un brālis viens pret otru izturas jauki – tomēr tas ir iespējams, un šis video tam ir pierādījums.

Kopš uz savu sesto dzimšanas dienu Abigaila saņēma dāvanā kāmīti, viņas brālim Danielam bija apņemšanas vecākiem pierādīt, ka viņš tādu arī ir pelnījis. Tādēļ Daniels uzņēmās lielāku atbildību par mājas kārtību – tādā veidā viņš varēja ietaupīt vairāk naudas un nopirkt pats savu kāmīti.

Lasi vēl: Tiešs pierādījums tam, kādēļ pārsteiguma ballītes nav domātas introvertiem cilvēkiem (+ VIDEO)

Kad Abigaila redzēja, cik sparīgi strādā viņas brālis, viņa izlēma no savas dzimšanas dienas naudas brālītim nopirkt kāmīti. Viņas mamma saka:

Es jautāju Abigailai, ko viņa vēlas darīt ar dzimšanas dienā saņemto naudu, un viņa atbildēja, ka vēlas pārsteigt Danielu un uzdāvināt viņam kāmīti, viņa minēja arī to, ka Daniels ļoti daudz strādā un cenšas. Vairākas reizes pārjautāju, vai tas tiešām ir tas, ko viņa vēlas darīt ar savu naudiņu, un ne reizi viņa nemainīja savu nostāju.”

Noskaties šo aizkustinošo video, kurā māsa savam brālim uzdāvina ilgi kāroto kāmīti:

https://www.youtube.com/watch?v=z5VJd9j-hZA

Avots: womansday.com

Leave a Comment