Pamatoti iemesli, kādēļ tavs vīrietis nevēlas ar tevi vairs mīlēties

Daudzās attiecībās tiek piedzīvota krīze – klusums guļamistabā.

Tomēr tas nerodas ne no kā – kaisles zudumam vienmēr ir kāds iemesls, kas ir maināms. Galvenais ir to izprast.

Viņš vēlas atpūsties pēc garas dienas

Iespējams, ka pēc garas darba dienas viņš tikai vēlas atpūsties – tomēr ar laiku tas pārvērtīsies par rutīnu. Dari viņam zināmu, ka viņš tev sāk pietrūkt, ka jūties tā, it kā jūs kļūtu svešāki un ka vēlies lielāku tuvību. Ticiet mums – viņš to uzklausīs, ja vien nesāksi viņam to visu pārmest.

Jums ir bērni

Lai arī cik traki tas neizklausītos, bet daudz vīriešu pēc tam, kad jums ir piedzimuši bērni, neredz savu sievieti kā seksuālu būtni. Tāpat arī jūsu seksuālā apetīte var samazināties tad, ja bērni tiek nostādīti primārajā vietā. Tādēļ ir jāatceras, ka bērnu piedzimšana nenozīmē jūsu attiecību zudumu – pievērs uzmanību arī viņam, parādi, ka viņš vēl joprojām ir tavs svarīgākais vīrietis, un jūsu kaisle nekad nezudīs.

Viņš vēlas spēlēt video spēles un skatīties televīziju

Ne visiem vīriešiem patīk izrādīt emocijas, ilgi sarunāties un darīt citas lietas, kas iepriecina sievietes. Tomēr, ja sāksi viņu zāģēt par to, ka viņš grib atpūsties, darot nodarbes, kas neprasa daudz emociju, tad tas slikti beigsies. Ļauj viņam darīt šīs lietas – tikai iepriekš norunājiet, kuros brīžos viņš laiku veltīs tev, nevis ekrānam.

Lasi vēl: 10 lietas, ko Samanta no seriāla ‘Sekss un lielpilsēta’ mums iemācīja par seksu

Tev ir Tās dienas

Patiesībā diezgan daudz vīriešus biedē mēnešreizes. Un tas ir tikai pašsaprotami, tādēļ neuzmet lūpu, ja viņš nevēlas īpašu tuvību tajā brīdī.

Viņš vēlas spontānāku seksu

Iespējams, ka jūsu rutīnas misionāru poza viņam jau sen ir apnikusi. Arī par seksuālo dzīvi ir jādomā, ja tā būs vienveidīga, tad loģiski, ka tas var apnikt. Izrādi iniciatīvu – izdomā kādu lomu spēli, izvēlies jaunu pozu – atdzīviniet savu guļamistabu!

Avots: womansday.com

Leave a Comment