Mīlestībā visam uzlikts sevišķas kaisles zīmogs. Horoskopi no 14. līdz 20. augustam

Šonedēļ ir gaidāmi strauji pagriezieni mīlas frontē – uzzini, ko šī nedēļa atnesīs tev!

Auns | Piemērots laiks sākt ko jaunu un tādu, kas patiešām saistīts ar ko jaunu un agrāk neredzētu, apgūt jaunu darbības lauku vai būtiski paplašināt veco. Spīdekļu novietojums sekmē draudzību un koleģialitāti ar pretējā dzimuma pārstāvjiem un arī mīlas lietas.

Vērsis | No atvaļinājuma jau atpakaļ esošajiem šīs zīmes pārstāvjiem nebūs viegli iekļauties darba ritmā – atmiņas par vasaru vēl joprojām dzīvas un tā vien gribas turpināt baudīt dzīvi. Atvaļinājumā vēl esošajiem – uzmanīgi mīlas lietās!

Dvīņi | Nedēļa pilna pārmaiņām, un svarīgi no tām neatpalikt. Labāk klāsies tiem Dvīņiem, kuriem izdosies brīvajā laikā nedomāt par darbu un darba laikā – par personīgajām lietām, taču tas nebūs viegli.

Vēzis | Labāk klāsies tiem, kuri atvaļinājumā – planētas noskaņo uz dzīves baudīšanu, komfortu un greznību, arī piedzīvojumiem mīlas frontē. Ja darbā jau iejūgtajiem tomēr izdosies tikt vaļā no atmiņām par vasaru, par paveikto jāžēlojas nebūs.

Lauva | Veiksmīga nedēļa gandrīz visās lietās. Gūt panākumus palīdzēs optimisms, spēja sadarboties un neizsīkstoša enerģija. Piemērots laiks tuvākiem vai tālākiem, klātienes vai neklātienes ceļojumiem. Par nākotnes plāniem nestāstīt kuram katram.

Jaunava | Tikt galā ar sarežģītām situācijām palīdzēs spēja nojaust sarunu partneru patiesos nodomus, taču jāņem vērā, ka arī pati Jaunava šimbrīžam ir “caurspīdīgāka” nekā citkārt, tādēļ svarīgi saglabāt godīgumu. Svarīgi prast glabāt noslēpumus.

Svari | Laiks lieliem un dižiem projektiem, sevišķi tādiem, no kuriem gūs labumu ne tikai paši Svari, bet arī sabiedrība. Veiksies visi kolektīvi veicamie darbi. Palīdzēs enerģija un optimisms. Strīdīgās situācijās ieteicams meklēt kompromisu.

Lasi vēl: Kāpēc precētam pārim labāk gulēt šķirti? Liekas dīvaini, bet tu mainīsi savas domas!

Skorpions | Var ķerties pie pašiem grūtākajiem darbiem, un, domājams, enerģijas pietiks. Mīlestībā savukārt visam uzlikts sevišķas kaisles zīmogs, un tas var novest gan pie neaizmirstamiem baudas mirkļiem, gan rīcības, ko nāksies nožēlot.

Strēlnieks | Visam ķeras klāt ar visai lielu entuziasmu, un sekmes neizpaliek. Planētas labvēlīgas sākt ko lielu un nozīmīgu, kas paveicams tikai ar kolektīviem pūliņiem. Labāk veiksies darbi, kuros iespējams izmantot laika gaitā jau pārbaudītas metodes.

Mežāzis | Ražīga darba pilna nedēļa, tomēr labāk turpināt iesākto, nevis sākt ko jaunu, sevišķi, ja tas balstīts uz būtiskiem jauninājumiem – var traucēt turēšanās pie savu laiku jau nodzīvojušā. Darba rezultāti gan var parādīties tikai turpmākajās nedēļās.

Ūdensvīrs | Sekmes nodrošinās spēja ātri reaģēt uz visu jauno un ieraudzīt savas izdevības, tomēr jāizvairās pārlieku turēties pie jau zināmiem risinājumiem. Spēja iepatikies lielāka nekā parasti, un tas var palīdzēt atrast gan biznesa partnerus, gan draugus.

Zivis | Komunikācijā ar draugiem, darījumu partneriem un pat mīļoto palīdzēs spēja nojaust vārdos nepateikto Traucēt var pārlieka turēšanās pie stereotipiem. Planētas veicina tieksmi pēc baudām, komforta un greznības.

Avots:

Leave a Comment