Numeroloģija: aprēķini savu skaitli un uzzini, kas Tu biji iepriekšējā dzīvē

Skaitlis 1

Ja Jūs esat mākslinieciskas dabas cilvēks, tad pilnībā iespējams, ka Jūs bijāt saistīts ar mākslas pasauli – piemēram, kādas plašas bibliotēkas vai mākslas darbu kolekcijas īpašnieks, taču Jūs varējāt būt saistīts arī ar celtniecību vai kaut kādas mehānikas pārvaldību.

Skaitlis 2

Jūsu rakstura iezīmju dēļ ir pilnībā iespējams, ka Jūs strādājāt kādā valsts dienestā vai bijāt kādas labdarības organizācijas loceklis, bet pastāv arī vēl viena iespēja, ka bijāt skatuves cilvēks – saistīts ar dejām vai teātri.

Skaitlis 3

Jūs savā iepriekšējā dzīvē varējāt būt skolotājs, orators vai arī kalpojāt militārajā dienestā. Ja Jums bieži vien ir priekšnojautas vai Jūs izsakāt ļoti precīzas prognozes – tas nav tāpat vien, tas var norādīt uz to, ka savā iepriekšējā dzīvē bijāt saistīts ar reliģiju vai piekopāt ezotēriskās prakses.

Skaitlis 4

Viens no Jūsu iepriekšējās dzīves scenārijiem varētu būt tāds, ka Jūsu darbs saistījās ar kaut kādu mehāniku, bet otrā sfēra, kurā Jūs varējāt nodarboties, ir saistīta ar naudas apgrozību. Ar šo veiksmes ciparu, Jūs arī tagad noteikti varētu atrast darbu šai sfērā.

Skaitlis 5

Jūs savā iepriekšējā dzīvē varējāt būt saistīts ar tiesneša vai advokāta darbu, respektīvi, ar tieslietām, taču tajā pat laikā, iespējams, Jūs bijāt ceļojošā cirka dalībnieks vai pārdevējs.

Skaitlis 6

Pastāv liela iespējamība, ka savā iepriekšējā dzīvē Jūs kalpojāt baznīcai vai bijāt ārsts, kas nozīmē to, ka, palīdzot citiem, Jūs palīdzējāt ar pats sev. Tātad Jūs bijāt diezgan ietekmīgs un bagāts.

Skaitlis 7

Jūsu ziņkārība, visticamāk, ir Jūsu iepriekšējās dzīves atblāzma, kurā Jūs, iespējams, nodarbojāties ar alķīmiju vai arī bijāt pasniedzējs, taču nav izslēgts arī tas, ka bijāt pavārs vai juvelieris.

Skaitlis 8

Spriežot pēc Jūsu dzimšanas datiem, Jūs savā iepriekšējā dzīvē varējāt būt saistīts ar nekustamā īpašuma vai zemes jomu, kā arī būt tiesnesis, taču tāpat Jūsu darbība varēja būt saistīta arī ar politiku. Visticamāk, Jums bija diezgan ievērojama un veiksmīga karjera.

Skaitlis 9

Jūs savā iepriekšējā reinkarnācijā noteikti kolekcionējāt kaut kādus artefaktus vai savas dzimtas rotaslietas, tāpēc Jūsu profesija, visticamāk, bija saistīta ar mākslas un modes pasauli.

Leave a Comment