Pazīmes, kas liecina, ka partneris ir ar zemu emocionālās inteliģences līmeni; īpaši #3

la28

12 signāli, kas norāda, ka cilvēks nevar lepoties ar augstu emocionālo inteliģenci.

Tavs jaunais draugs ir gudrs, prasmīgs, izglītots. Viņam nevar pārmest inteliģences trūkumu. Tomēr viņam var tās trūkt ne mazāk svarīgā – emociju – jomā. Izveidot ar šādu personu tuvas attiecības, kurās abas puses spēj saprast viena otru bez vārdiem, ir neiespējami. Kā atpazīt tādu cilvēku stāsta psihologs Ronalds Ridžio (Ronald E. Riggio).

Cilvēki ar augstu emocionālo inteliģenci prot klausīties un sajust tuviniekus, labi atpazīst viņu emocijas, izprot ieceres, motivāciju un vēlmes. Ar tādu cilvēku ir lielas izredzes izveidot patiesi dziļas un stabilas attiecības. Un pretēji – ja partnera emocionālā inteliģence nav augsta, gatavojies, ka būs grūti sajust no viņa empātiju un gādīgu attieksmi.

Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu, kādi 12 signāli norāda uz to, ka cilvēks nevar lepoties ar augstu emocionālo inteleģenci!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Sākums jaunai dzīvei jau šogad: https://goo.gl/3OxSEu</cite>

    Tavs pirmais online nopelnītais tūkstotis eiro vēl nekad nav bijis tik tuvu. Tas jau burtiski elpo pakausī. Pagriezies, satver to un praktiski momentāli pārsūti uz savu bankas kontu. To var atkārtot kaut ik nedēļu. Tas pat mēdz radīt dīvainu satraukumu – jo tā ir ātra, matemātiskajā statistikā un kombinatorikā balstīta, tāpēc nekļūdīga stratēģija naudas pelnīšanai tiešsaistē – dalība loterijas sindikātā, ko esmu izveidojis īpaši Latvijas cilvēkiem. Ienāc, paņem Laimīgo Lozi un pārvērt savu dzīvi sapnī!

Leave a Comment