TOP 5 veidi, kā pievilināt veiksmi. Latvijas laimes lutekļu padomi

19

Pirms vairākiem gadiem psiholoģijas profesori no Edinburgas universitātes sāka pētīt atšķirības starp cilvēkiem, kuriem dzīvē regulāri veicas un tiem, kurus vajā neveiksmes.

Pētījumā zinātnieki secināja – cilvēks nepiedzimst laimes krekliņā, taču viņam ir visas iespējas “noķert veiksmi aiz astes”.

Lūk, veikalu tīkla “Mego” apkopotie pieci paradumi, kas, iespējams, tev noderēs, lai pievilinātu veiksmi gan loterijās, gan citās dzīves jomās.

Izmanto jebkuru iespēju

Reiz viens no Edinburgas universitātes psiholoģijas profesoriem laikrakstā publicēja paziņojumu, ka tiek meklēti dalībnieki eksperimentam par veiksmi. Tajā tika aicināti piedalīties cilvēki, kas sevi uzskata par potenciāliem neveiksminiekiem, un ļaudis, kas sajūtas kā 100% veiksminieki.

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu laimes lutekļu padomus!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Sākums jaunai dzīvei jau šogad: https://goo.gl/3OxSEu</cite>

    Tavs pirmais online nopelnītais tūkstotis eiro vēl nekad nav bijis tik tuvu. Tas jau burtiski elpo pakausī. Pagriezies, satver to un praktiski momentāli pārsūti uz savu bankas kontu. To var atkārtot kaut ik nedēļu. Tas pat mēdz radīt dīvainu satraukumu – jo tā ir ātra, matemātiskajā statistikā un kombinatorikā balstīta, tāpēc nekļūdīga stratēģija naudas pelnīšanai tiešsaistē – dalība loterijas sindikātā, ko esmu izveidojis īpaši Latvijas cilvēkiem. Ienāc, paņem Laimīgo Lozi un pārvērt savu dzīvi sapnī!

Leave a Comment