Vīrietis jaunu sievieti nosauc par “piedauzīgu”; Kas notika tālāk ir vienkārši neticami

revieling

Londonas metro mēdz būt pilns ar pārsteigumiem. Reizēm tie ir jauki un patīkami, bet reizēm notiek tieši pretējais.

Kādai jaunai sievietei nācās piedzīvot otro variantu, kad viņu, metro vagonā, kaunināja pilnīgi svešs vīrietis. Labi, ka blakus bija vecā kundze, kura vīrietim parādīja, “kur vēži ziemo”!

Lai uzzinātu vairāk par šo atgadījumu, šķir nākamo lapu!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Olita Niedrite</cite>

    Zinātnieki jau izpētījuši, ka atkailinātas sievietes grauj vīriešu veselību, taču viņām to pateikt sabiedriskā vietā ir ne mazāk rupji.

    • <cite class="fn">Ingrida Petrova</cite>

      Kaadam tachu tas ir jaadara, ja pashas neprotas.Publiskas vietaas, piemeram, metro, ir jaauzvedas zoliidi un attieciigi arii jaagjeerbjas, tas tachu nav publiskais nams utt.

      • <cite class="fn">citadele</cite>

        Ja sieviete ģērbjas kā ielasmeita, lai piesaistītu vīriešu acis, tas nozīmē, ka ir gatava uz jebko. Vai tiešām viņai cita nekā nav ko parādīt, kā tikai atkailināt ķermeni, ko daba nevis viņa pati radījusi. Es piekrītu tam kungam kurš aizrādīja.

  • <cite class="fn">es</cite>

    Vīriešu veselību grauj it viss,tikai aliņš un futbols ne…Tante gan ir malacis.

  • <cite class="fn">??</cite>

    Nekādi nespēju izprast sieviešu vēlmi ģērbties piedauzīgi. Ja tā ir sabiedriska vieta, neviens par to nemaksā kāpēc tas ir jādara? Ir tikai loģiski ka kungam gados tas nav pieņemami.

    • <cite class="fn">Ingrida Petrova</cite>

      man arii nepatiik atkailinaatas sievietes sabiedriskaa vietaa!labi, ka ir taadi cilveeki, kaa shis kungs, kursh var taadaam aizraadiit, jo es, piemeram, nevareetu.

    • <cite class="fn">norciks</cite>

      ko noziimee geerbties piedauziigi? Kas kur , ko dauza…ar ko dauza ?

  • <cite class="fn">Juris no Mālupes pagasta. Saite ir šeit: http://bit.ly/2en6QyG</cite>

    Es gan labprrāt padročīju pilnos autobusos, kuri piektdienas vakaros no Rīgas un Alūksni brauc. Svētdienas vakaros atpakaļ. Tā man sanāk labi atpūsties 2 reizes nedēļā. Tā kā esmu invalīds ar apliecību, brauciens man izmaksā apaļu nulli! Starp citu – vai gribi paskatīties video no mana ceļojuma pagājušajā piektdienā?

  • <cite class="fn">Ienāc un paņem savu Džekpotu: http://ej.uz/8sdn</cite>

    Ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi!

Leave a Comment