Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 12. līdz 18. augustam: neļaujiet citiem sevi padarīt par grēkāzi, liela iespēja kļūt par baumu objektu!

Vasara turpina neglābjami tuvoties savam loģiskajam noslēgumam, taču tā vēl nav beigusies, tāpēc svarīgi saglabāt pozitīvu attieksmi un sekot zvaigžņu eksperti ieteikumiem, lai retāk nenokļūtu nepatīkamās situācijās.

Mēģiniet saturēt savas sliktākās rakstura īpašības, jo šonedēļ neviens jums nepiedos jūsu kļūdas. Šis ir bīstams laiks, kas var iemidzināt tavu modrību, taču Merkurs retro fāzē kļūdas nepiedos.

Viņš tikai gaida, lai radītu problēmas neapdomīgiem, rupjiem cilvēkiem, kuri mīl riskus un tiecas pēc nepamatota egoisma.

Auns

Aunam nevajadzēs mēģināt ierobežot bailes no nezināmā. Šīs nedēļas bailes izrādīsies noderīgas un var noturēt šos cilvēkus rindā. Tas būs lielisks iemesls saglabāt mieru un nepakļaut sevi briesmām.

Panākumi jebkurā jomā tagad var pieaugt proporcionāli ieguldītajiem centieniem, taču, veicot vienu vai otru lietu, nebūs īpaši daudz rezultātu.

Vērsis

Arī tagad Vērsim ir visas iespējas tikt pie laimīgās biļetes, par ko jāpateicas Venērai. Zvaigžņu eksperti šīs zīmes pārstāvjiem stingri iesaka iemācīties pieņemt cilvēkus tādus, kādi viņi ir.

Tas ir galvenais laimes nosacījums tik grūtos laikos kā tagad. Sākas jauna nodaļa viņu dzīvē, un viņiem ir svarīgi iepriekš apsvērt visas iespējamās norises.

Lasi vēl: Naudas un karjeras zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 12. līdz 18. augustam: daudzus sagaida grūtībās ceļā uz panākumiem!

Dvīņi

Dvīņiem zvaigžņu eksperti ieteiktu iestāties par taisnību. Mums jācenšas atjaunot taisnīgumu tur, kur tā nav, kā arī jāatbalsta tas, kur paliek tā graudi.

Tagad negatīvā retro-Merkura dēļ var šķist, ka viss ir neatgriezenisks un liktenīgs, tomēr tas tā nav. Nav nepieciešams gremdēties ilūzijās un negatīvās domās.

Dzīvi var mainīt, bet darba rezultāti joprojām ir maz manāmi.

Vēzis

Vēži nevarēs nesodīti pārkāpt likumus un morāles noteikumus, tāpēc šīs Zīmes pārstāvjiem jāatceras, ka piesardzība ir vissvarīgākā.

Šis ir piemērots brīdis, lai iesaistītos skaistajā – palasītu kādu slavenu darbu vai noskatītos kādu svarīgu filmu. Ja gribi būt uz zirga, tad tev ar prātu jāiekaro tas, ko nevar pārvarēt ar spēku.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment