Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 12. līdz 18. augustam: neļaujiet citiem sevi padarīt par grēkāzi, liela iespēja kļūt par baumu objektu!

Lauva

Maz ticams, ka Lauvas šajā grūtajā laikā izkļūs no šaubu un baiļu bedres. Viņi var no tā atbrīvoties, taču viņiem būs jāpieliek daudz pūļu.

Ja kaut kas neizdodas, neskatoties uz lielo vēlmi, tas nozīmē tikai vienu – Visums joprojām ir pret to. Nav nepieciešams ar galvu iedziļināties pašpārbaudē.

Pavisam drīz tiks saņemtas visas atbildes, un neveiksmīgie mērķi tiks aizstāti ar pareiziem un sinhronizēti ar likteni.

Jaunava

Jaunavas reti atceras, ka viena galva ir laba, bet divas ir labākas. Dažreiz ir ne tikai iespējams, bet arī nepieciešams lūgt kādam palīdzību.

Vienīgā problēma ir tā, ka šonedēļ jūs nevarat lūgt atbalstu nevienam. Zvaigžņu eksperti iesaka neatslēgt racionālismu, meklējot cilvēku, kurš varētu palīdzēt Jaunavām mainīt savu dzīvi.

Šīs zīmes cilvēkiem jābūt izvēlīgiem un ārkārtīgi uzmanīgiem.

Svari

Nakts spīdekļi aicinās Svarus būt drosmīgiem. Vienkārši nejauciet drosmi ar vieglprātību. Dažreiz mums ir jāsper drosmīgs solis, kad no tā ir atkarīgs daudz.

Šonedēļ ir liela iespējamība, ka atgadīsies līdzīgas dzīves situācijas. Visums iedarbinās nepieciešamos mehānismus, ja redzēs, ka Svari ir tam gatavi un viņiem nav šaubu un baiļu par dzīves kārotākajiem mērķiem.

Skorpions

Skorpioni ir tie cilvēki, kuri pieraduši uz dzīvi skatīties nevis no aizkulisēm, bet no skatuves. Tomēr nedēļā no 12. līdz 18. augustam labāk doties ēnā, pēc iespējas rūpīgāk vērojot notiekošo.

Skorpionu galvās var parādīties jaunas idejas, taču pagaidām nevajadzētu nevienam par tām stāstīt. Daudzas no šīm idejām izrādīsies neatbilstošas, taču dažas palīdzēs tām uzlaboties.

Strēlnieks

Strēlniekiem var šķist, ka viss, kas notiek, ir noticis iepriekš. Tā ir vienkārši Merkura veidota ilūzija.

Atslēga, lai atslēgtu durvis uz panākumiem laika posmā no 12. līdz 18. datumam, būs spēja paskatīties uz lietām objektīvi.

Strēlnieki ir gudri un gudri cilvēki, tāpēc tagad jums jākoncentrējas uz savām domām, nevis uz emocionāliem impulsiem.

Lasi vēl: Naudas un karjeras zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 12. līdz 18. augustam: daudzus sagaida grūtībās ceļā uz panākumiem!

Mežāzis

Lai arī ne bez piepūles, Mežāži spēs pieiet soli tuvāk savam sapnim. Viņi to var pat nepamanīt, bet šonedēļ viss ir iespējams.

Merkurs retro fāzē sajauks kārtis un sajauks notikumus, radot likteņa sarežģījumus. Ieskats paredzēs kaut kā svarīga rašanos viņu dzīvē, tāpēc jums ir jābūt uzmanīgam pret visu, kas notiek.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra apņēmība ar viņiem var izspēlēt nežēlīgu joku. Šiem cilvēkiem jāiemācās spēlēt pēc noteikumiem un nepārkāpt atļauto.

Mēģinājumi pārrakstīt spēles noteikumus finanšu vai mīlas sfērā viņiem var būt liktenīgi. Šajā bezgalīgajā darāmo lietu virknē nevajadzētu aizmirst arī par atpūtu.

Pārstrāde tagad noteikti nenoderēs, tomēr nevajag arī slinkot.

Zivis

Šonedēļ ļoti paveiksies to profesiju pārstāvjiem, kas ietver kaut kā jauna radīšanu – piemēram, celtniekiem. Viņiem var rasties entuziasms un jaunas idejas.

Galvenais ir neko nepazaudēt no redzesloka, pierakstīt svarīgas domas, bet vēl nedalīties ar citiem. Kopumā tagad ir labāk paturēt visus savus plānus un emocijas pie sevis, lai ar tiem nebarotu ienaidnieku ambīcijas.

Šonedēļ par sevi var likt manīt kaitīgas enerģijas saiknes. Saikne ar pagātni būs sāpīga, tāpēc mēģiniet pēc iespējas ātrāk atbrīvoties no pārdzīvojumiem un sliktām atmiņām. Veiksmi, laipnību un pozitīvismu.

Leave a Comment