Naudas un karjeras zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 12. līdz 18. augustam: daudzus sagaida grūtībās ceļā uz panākumiem!

Ja vēlaties kļūt laimīgāks, jums ir jāatrod finansiāli panākumi. Lai to izdarītu, mēģiniet ievērot vienkāršus zvaigžņu ekspertu ieteikumus nedēļai no 12. līdz 18. augustam.

Šonedēļ turpinās Merkura retrograds. Tāpēc zvaigžņu eksperti atzīmē, ka joprojām nav pats labvēlīgākais laiks finanšu aktivitātēm un darbam.

Daudziem no mums būs jāpārdzīvo grūtības, un visefektīvākie finanšu amuleti palīdzēs mums noturēties finansiāli virs ūdens.

Viņi neļaus jums zaudēt nopelnīto naudu. Ir jauni problemātiski notikumi, tāpēc šai nedēļai kopumā vajadzētu būt enerģētiski labākai par iepriekšējo.

Auns

Šonedēļ Aunam darbā un biznesā gaidāms daudz darāmā un uztraukumu. Tas prasīs daudz možuma, tāpēc zvaigžņu eksperti iesaka vispirms izvairīties no tā, kas nozog daudz spēka.

Speciālisti iesaka arī rūpīgāk pārdomāt plānus un uzdevumus. Ļoti svarīgi ir arī ietaupīt naudu un veiksmi nekavēties pie nepatikšanām. Mums jāatceras, ka visas neveiksmes padara mūs labākus.

Vērsis

Vērši bieži ir slinki, taču šonedēļ slinkums būs ārkārtīgi bīstams. Jāstrādā vairāk un mazāk jāuztraucas par sīkumiem. Šis nav slikts laiks strādīgiem cilvēkiem, kuri nevilcinās.

Nedēļa lieliski piemērota arī jaunu profesionālo iemaņu apgūšanai un treniņiem. Nākotnē tas palīdzēs Vērsim palielināt ienākumus un optimizēt izdevumus.

Lasi vēl: Skumbrija garšos kā sarkanā zivs: noslēpums ir īpašā marinādē!

Dvīņi

Nedēļas otrajā pusē iespējama finanšu izaugsme. Veiksme nav Dvīņu pusē, bet, ja viņi rīkosies izlēmīgi, tad viss būs pa īstam. Šis ir ideāls laiks radošo profesiju pārstāvjiem.

Ir pienācis laiks iesaistīties skaistajā – apmeklēt muzejus, skatīties klasiskās filmas, lasīt interesantas un zinātniskas grāmatas. Tas viss palielinās finansiālo un darba motivāciju.

Vēzis

Attiecībā uz kolēģiem zvaigžņu eksperti Vēžiem iesaka mainīt dusmas pret žēlastību. Ja kāds no jūsu darbiniekiem vai kolēģiem pieļauj kļūdu, labāk palīdzēt to izlabot, nevis kritizēt un apsūdzēt.

Viņu izskatam būs liela nozīme Vēžu finansiālu panākumu piesaistē. Visveiksmīgākie būs to profesiju pārstāvji, kas ietver darbu vientulībā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment