1. aprīļa horoskops – neuztver notiekošo personīgi!

#AUNS Šodien būsi sapņains, vairāk fantazēsi nekā darīsi, Marsa iespaidā pienākumi būs pēdējā lieta tavā prātā. Svarīgāka šodien būs harmonija – dari lietas, kas tev liek justies labi, nevis tās kas tev liek iet pret savu pārliecību!

#VĒRSIS šodien vairāk būs jāstrādā ar sevi – esi sacēlies pamatīgas sienas, kuras traucē veidot emocionālo saikni ar mīļajiem. Sajutīsi kārdinājumu mest pie malas darbus un doties piedzīvojumos, tikai neaizmirsti, ka visam ir savas sekas.

#DVĪŅI šodien ir ideāls laiks, lai uzsāktu jaunus projektus/darbus. Tuvs draugs iespējams dalīsies kādā pārdzīvojumā.. Var likties, ka cilvēki speciāli tev grib traucēt, neuztver to personīgi – paņem no šīs dienas tikai to labāko!

#VĒZIS Tagad, kad zini, ko citi no tevis vēlas, mēģini viņiem pielāgoties – uzvarētāji būs visi. Iespējams atradīsi ko sen pazudušu. Lai cik tas dīvaini nebūtu, bet tava brīvība ir atkarīga no disciplīnas – izpildi rutīnas pienākumus, izklaides pēc tam!

#LAUVA Esi pateicīgs par tām mācībām, ko pēdējā laikā esi saņēmis, pat ja tās šķita kā problēmas vai traucējumi, tu daudz ieguvi! Starp tevi un kādu tuvu cilvēku ir radusies jūtama plaisa – šodien uzdod sev jautājumu: kurš šo plaisu veido?

#JAUNAVA Šodien var sanākt saķeršanās ar kādu no autoritātēm, lai izvairītos no tā, ieteicams valkāt kaut ko lillā krāsā, tas arī uzlabos tavu intuīciju. Ir laiks riskēt– rīkojies! Lai arī kas tas ir, seko savai sirdsbalsij un neapstājies līdz neesi sasniedzis mērķi!

#SVARI Aizliegumi, kurus pats sev esi devis ir vienīgā lieta, kas tevi attur, tāpēc šodien izmēģini citu stratēģiju, paskaties uz sevi no malas un rīkojies spontāni – ja būsi pietiekoši veikls, izdosies dabūt tieši to, ko vēlies!

#SKORPIONS Šodien tev būs jāpieņem svarīgs lēmums, par laimi nebūs grūti saņemt visu vajadzīgo informāciju, pietam, šī ir reiz, kad tu esi baidījies bez reāla iemesla– uzliec uz papīra visu kas tevi nomāc, lai spētu tikt pāri savām bailēm!

#STRĒLNIEKS Šodien tev būs nepieciešams laiciņš, lai saprastu, kas notiek, kāpēc tevi māc bailes un neziņa. Ļaujies mēness vadībai, tā darīs tevi brīvu no bailēm. Ja vēlies pieņemt pareizus lēmumus, vispirms noskaidro visu iespējamo informāciju, neļaujies citu ietekmei!

#MEŽĀZIS Šodien ir svarīgi uzlabot komunikāciju ar apkārtējiem, jo no tās būs atkarīgi šīs dienas panākumi. Šī arī ir lieliska diena, kad sākt kaut ko no jauna, vienalga, kas līdz šim ir bijis, tu vari to mainīt vienkārši mainot savu perspektīvu!

#ŪDENSVĪRS Šodien tā vien gribēsies atmest savus pienākumus un samazināt ātrumu, lai būtu vieglāk koncentrēties, ģērbies melnā. Domā pirms runā, citādi vakaru pavadīsi atvainojoties. Izstarosi enerģiju, kas apkārtējiem būs gandrīz neatvairāma!

#ZIVIS Šodien reāli liksies, ka cilvēki apzināti grib tev kaitēt (lai gan tā patiešām nav), saglabā mieru un neņem to personīgi. Šīs dienas uzdevums ir censties saskatīt lielo “bildi,” paļaujies uz augstāku spēku ietekmi un viss notiks!

 

Leave a Comment